Medicul roman Simona ZAHAN in varsta de 37 de ani a murit in in Franta la Spitalul din Châteauroux

Doctorita romanca in varsta de 37 de ani a decedat duminica, dupa ce si-a administrat o doza de produse mortale intravenos, în spitalul în care lucra, în Châteauroux.

Colegii Simonei sunt devastati de moartea ei si acuza Ministerul Sanatatii si conducerea Spitalului din Châteauroux din cauza conditiilor grele de munca in care isi desfasoara activitatea.

Simona avea un baietel de sase ani si un sot care urma sa înceapa luni o formare pentru a lucra pe ambulanta.

Tanara doctorita anestezista care a ales sa isi curme singura viata urmeaza sa fie inmormantata in Romania, în zilele urmatoare.

Simona Zahan era foarte apropiata de doua colege din spitalul din Châteauroux .
spital Châteauroux  franta simona a murit
"... Eu am descoperit-o, duminica dimineata, cand am preluat garda.... Îi respectam gestul. Fara sa încercam sa judecam de ce. În schimb, ministrul care nu o cunostea, care nu a venit aici niciodata, nu stia daca se simtea sau nu bine în pielea ei... Consideram ca declaratiile ministrului Marisol Tourain sunt o injurie la adresa Simonei" a declarat una dintre colegele apropiate ale Simonei.

Simona Zahan era o profesionista excelenta.

Se dedica muncii din Spitalului din Châteauroux in detrimentul sotului si fiului ei de sase ani.

Insa conform autoritailor franceze, motivul pentru care romanca Simona a ales sa isi puna capat vietii, nu este inca stalibilit.