Igor Sirbu biografia vedetei care si-a gasit jumatatea iubita: Irina, fata cu care vrea sa se insoare

Irina (FOTO), asa se numeste femeia care a cucerit inima de burlac a lui Igor Sarbu. 

Si se pare ca este ceva mai mult decat serios pentru ca Igor Sirbu a declarat in emisiunea Natlaiei Cheptene: "Vreau sa fie ceva mai stabil. Deja este timpul, toata lumea ma intreaba cand ma insor."

Relatia lui Igor Sirbu cu Irina nu este una noua. Inca din luna noiembrie 2013, artistul a postat pe contul lui de Facebook un colaj de 4 poze si a scris: "Nu formam deocamdata un cuplu, însa pe viitor mi-ar placea sa o vad în calitate de iubita!'"

Biografia lui Igor Sirbu este legata de cea a trupei AKORD.

Igor Sirbu s-a nascut in data de 6 martie 1986, raionul Causeni, Copanca.
biografie igor sirb trupa akord moldova

Primul lui "concert" a fost la varsta de 9 ani atunci cand diriginta lui , organiza concertul din ajun de 8 martie si pentru ca era unul din cei mai energici a decis sa interpreteze o piesa.

Atunci Igor Sirbu  a cantat piesa Casa parinteasca.

Spune ca interpretarea lui a produs suficiente emotii incit cei prezenti in sala au inceput sa planga.

Asta a fost pe 6 martie, iar pe 7 martie Igor Sirbu a fost inclus in progrmul unui concert ce se dadea la Casa de Cultura atunci cand "d-nul primar" s-a ridicat in picioare si i-a zis ,,ca va fi artist”. Lucru care s-a adeverit.

Dupa cum spuneam biografia artistica a lui Igor Sirb este legata de trupa AKORD.

Trupa Akord si-a inceput activitatea artistica la 4 decembrie 2006, la initiativa lui Igor Sîrbu si a lui Igor Stribitchi.

Initial, formatia Akord numara trei membri: Igor Sirbu, Igor Stribitchi si Victor Balan.

In iunie 2007, Victor Balan paraseste formatia, iar în luna august al aceluiasi an, aceasta este completata cu Victor Railean.

In decembrie 2008, trupa Akord sustine un concert live la Palatul National, lansand în cadrul evenimentului primul lor album cu genericul „Cerul care ne-a unit”. Albumul contine 11 piese din care fac parte cunoscutele hituri „Maria”, „Ochii tai”, „Alina-ma”, piesa „Numai tu” etc.

Din iunie 2010 trupa Akord e în formula de duet, adica Igor Sirbu si Igor Stribitchi.
wiki irina iubita lui igor sarbu blog vedete
Igor Sirb nu este genul de om pe care sa poti  sa-l incadrezi in sabloane, pentru el termenul de monotonie nu exista, mai curand traieste intens fiecare emotie, fiecare aspiratie sau pasiune.

Igor Sirb genul de barbat care pune accent pe lux si independenta, are un simt al umorului fin si de calitate, se impune cu o fermitate fireasca si cel mai important nefortata.

Iar acum viata sentimentala a lui Igor Sirb se pare ca si-a gasit implinirea in persoana Irinei.