George Copos la inchisoare, Ioan si Victor Becali la inchisoare, Cristi Borcea la inchisoare - DOSARUL TRANSFERURILOR

DOSARUL TRANSFERURILOR 2014 CONDAMNARI DEFINITIVE BIOGRAFIE DE VIITORI PUSCARIASI PENTRU GREII FOTBALULUI

1. Mihai Stoica a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de închisoare cu executare.

2. George Copos – 3 ani si opt luni de închisoare cu executare

3. Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani si 4 luni de închisoare cu executare.

4. Ioan Becali - 6 ani si 4 luni de închisoare cu executare.

5. Victor Becali - 4 ani si 8 luni de închisoare cu executare

Ioan si Victor Becali se vor intlani cu Gigi Becali la inchisoare din Poarta Alba.

Asta pentru ca cei doi au fost isteti si au luat în calcul  condamnarea la inchisoare cu executare.

Astfel, pentru a putea ajunge  într-un loc  unde sa fie tratati ca atare,Ioan si Victor Becali si-au schimbat domiciliile în judetul Constanta.

Impreuna cei 5 mari "barosani" ai fotbalului romanesc au acumulat impreuna 26 de ani si 9 luni de inchisoare cu executare.

O trecere pentru Cristi Borcea de la luxul din America la celula rece si fasolea la gamele pentru cel putin 4 ani de zile.
dosarul transferurilor fratii becali si borcea la inchisoare

UPDATE CONDAMNARI INCHISOARE DOSARUL TRANSFERURILOR

6. Fostul presedintele al clubului Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a fost condamnat definitiv la trei ani si patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucatori.

7. Fostul fotbalist Gheorghe Popescu, candidat la sefia Federatiei Române de Fotbal, a fost condamnat definitiv la trei ani, o luna si zece zile de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucatori.

8. Fostul actionar al FC Dinamo si U Craiova, Gigi Netoiu, a fost condamnat definitiv la trei ani si patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucatori.

Banii mogulilor din fotbalul romanesc nu au putut sa invinga justitia.

Un patron ca George Copos trimis pentru 3 ani de zile sa spele wc-urile la inchisoare, asta da imagine sugestiva a decaderii unor milionari de carton.

Vor invata cei 5 "magi" ai fotbalului ceva din aceasta experienta?

Sau cei care au scapat de mana justiei vor putea sa isi schimbe naravurile, si pe viitor sa avem un fotbal curat, bazat pe performanta si nu pe aranjamente?

S-a dovedit ca balonul este rotund si niciodata nu stii cum se invarte incat ajungi sa dai un palat pe un pat de fier ruginit.

S-a urmeze si Mitica Dragomir?

Procurorii DNA i-au trimis în judecata, în 2 octombrie 2008, pe Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Padureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Netoiu si Cristian Borcea, în legatura cu efectuarea de tranzactii ilegale la transferurile unor fotbalisti catre cluburi din strainatate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului si de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal.
MAI POTI CITI