Cum pozeza fetele vedetele... Antonia dezgolita pe coperta revistei FHM

ANTONIA IACOBESCU in ipostaze fierbinti pe coperta revistei FHM.

Antonia n-are nimic de ascuns si vi se dezvaluie în voie, cu linistea pe care ti-o da faptul ca arati bine si stii ca arati bine, fara sa-si dea cineva doctoratul în Photoshop editand pozele tale.

Antonia pare sa fi lasat deoparte inhibitiile, dovada a acestui lucru stând faptul ca a decis sa se dezbrace pentru a aparea pe coperta revistei FHM.

Iar în afara de faptul ca arata bestial, Antonia mai e si superhaioasa – poantele si grimasele ei de la sedinta foto ar face super-audiente dac-ar fi difuzate la TV.

Mai decoltata si dezbracata de atat Antonia Iacobescu nu a mai aparut pana acum intr-o revista - asta daca nu punem la socoteala reclamele facute in sauna din vremurile in care era model.

Viata frumoasei Antonia este demna de a fi ecranizata.

Iata o intamplare putin stiuta din viata Antoniei Iacobescu.
poze rare antonia revista fhm ipostaze de belea
cum pozeza fetele - pozitii de pozat vedetele
Antonia Iacobescu avea doar cinci ani atunci cand a emigrat în Statele Unite ale Americii împreuna cu parintii ei aflati în cautarea unei vieti mai bune.

De la varsta de noua ani, Antonia a luat lectii de canto, apoi, de pe la vreo zece ani, a început sa faca modelling, aparând în reviste pentru copii si colaborand cu cateva agentii mari din Los Angeles.

Antonia era înca minora cand s-a intamplat ca ea si mama ei, Denise Iacobescu, sa fie prinse de politia americana ca nu au acte în regula.

Li s-a pus în vedere ca trebuie sa paraseasca America dar ele au ignorat avertismentul si au plecat în alt stat.

In urma unui al doilea control, Antonia și Denise au fost inchise pentru cateva luni , conform legilor din SUA.

Antonia, fiind minora a făcut trei luni de inchisoare, iar mama ei a fost închisă pentru sase luni. 

La finalul detenției, Antonia a fost urcată intr-un avion si trimisa in Romania, primind interdictie pe viata sa mai intre in SUA.

Dar sa revenim la lucruri mai vesele si mai placute ochiului. In revista FHM din martie gasiti mult mai multe poze cu Antonia dezgolita intr-un mod nemaivazut pana la acest pictorial.