Treceți la conținutul principal

CORNEL ILIE BIOGRAFIA - " 85% din romance sunt pitipoance" dar Cornel pozeaza provocator impreuna cu manechinul Silvia Giurca

Cornel Ilie (Cornel de la Vunk) s-a nascut in data de 25 mai 1976 la Bucuresti.

O biografie simpla, in care muzica joaca pentru Cornel Ilie rolul principal in viata.

Intrebat fiind intr-un interviu  cat dintr-o suta de femei romance sunt pitipoance, Cornel Ilie a raspuns sincer si fara ocolisuri: "... 85 din 100. Sunt mai multe tipuri de pitipoance: cele care se mandesc cu asta, mai sunt cele care nu vor sa recunoasca asta, dar sunt oricum, si mai sunt cele care nu-si permit sa fie pitipoance veritabile si sunt doar pitipoance cocalare..."

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, ramane un romantic in ciuda succesului de care se bucura atat in plan muzical, cat si in trecerea pe care o are in randul reprezentantelor sexului frumos.
biografie cornel ilie wiki blog vedete

A tinut sa precizeze pentru toti cei care l-au agasat cu intrebarea daca iubita lui nu a fost geloasa pe frumoasa Antonia, alaturi de care acesta a inregistrat piesa de succes Pleaca, si la adresa careia a avut numai cuvinte de lauda. „Iubita mea nu a fost geloasa pe Antonia, dar nu stiu insa cum a fost sotul ei..."

Wiki pe scurt Cornel Ilie

Starea civila: Necasatorit

Studiile si cariera:  Facultatea de Imagine de film si TV

În 1994 a sustinut primul concert cu trupa Vunk, care se numea atunci Vank, de la initialele celor patru membri ai formatiei

Dupa debut a urmat o pauza, pâna în 1999, când a lansat single-ul „Independent" -\

In noiembrie 1999, trupa a scos pe piata primul album, numit „Voyer", pe care se afla si piesa „Noi o scoatem la capat"

Au urmat hituri ca „1.000", „Lânga inima mea, vine inima ta" si „Prajitura cu jeleu"

În septembrie 2008, trupa s-a destramat pentru ca mai apoi sa revina pe piata sub numele de Vunk -

In anul 2009, a lansat piesele „Dau alarma", „Artificii pe tavan" si „Lacrimi de coniac"

Vunk a câstigat mai multe premii, printre care premiul pentru Cea mai buna trupa pop-rock si Cel mai bun album pop-rock.

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a realizat un pictorial provocator impreuna cu manechinul Silvia Giurca. Cei doi au pozat pentru revista "All Hollow".

La un moment dat Cornel Ilie a vrut sa plece din Romania. 

Spune ca nu vroia sa o faca in semn de protest sau pentru ca nu ii placea aici, ci pentru ca vroia sa intre in contact cu cei din afara, in special pe partea de muzica.

Cornel Iliel vroia sa plece in Anglia, dar nu s-au legat lucrurile si poate a fost mai bine asa.

Acum nu mai are gandul asta.

Ar vrea sa lucreze cu oameni de afara, sa colaboreze, sa se ridice ca nivel, pentru ca ar avea enorm de multe lucruri de invatat de acolo.

Libertatea de a fi si de a se exprima asa cum simte este pentru Cornel de la Vunk mai mult decat un stil de viata; ea este un scop in sine. 
poze provocatoare cornel ilie sivila giurca blog vedete
De aceea, poate, desi este inconjurat de femei frumoase este si la aproape 37 de ani necasatorit si fara copii... 

Sunt foarte spontan si nu mi-am facut niciodata planuri in viata personala: daca imi faceam, pana acum trebuia sa fiu si casatorit, si cu doi copii. N-am facut-o pana acum nu pentru ca nu am simtit nevoia, ci pentru ca asa a fost sa fie. Dar eu sunt deschis pentru casatorie si copii”, declara Cornel Ilie.

Si este cu adevarat inconjurat de femei frumoase.

De curand Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a realizat un pictorial provocator impreuna cu manechinul Silvia Giurca (FOTO). 

Cei doi au pozat in ipostaze fierbinti pentru revista "All Hollow".

Si cine stie, poate pana la urma. spre supararea crancena a fanelor, Cornel de la Vunk isi va gasi iubita care il va convinge sa se casatoreasca si sa aiba copii... sau poate nu!