BULETINE CU CIP de la 1 aprilie - Scandalul Buletinelor cu CIP si gandirea habotnica ce vede 666 si in sticla de apa plata

Sunt malefice Buletinele cu CIP? Sunt "lucrarea diavolului" Buletinele cu CIP?

De la 1 aprilie 2014 in Romania se vor introduce buletinele cu CIP biometric. Si nu este o pacaleala de 1 Aprilie.

Noile carti de identitate electronice cu CIP vor contine: datele din formatul tiparit, cu exceptia semnaturii olografe a titularului, prenumele parintilor titularului, certificate si certificate calificate, date biometrice ale titularului constand în imaginea faciala si imaginile impresiunilor papilare a doua degete.

Cartea de identitate va avea incorporat un cip cu interfata contact, iar Cartea electronica de identitate (CEI) si Cartea electronica provizorie vor avea incorporate un cip cu dubla interfata, cu contact si contactless.
cancan buletine cu cip biometric scandal

Cip-urile includ microcontrolere integrate, cu capabilitati de procesare criptografica, memorie interna si au implementate intern masuri de protectie avansata impotriva accesului neautorizat si a copierii/alterarii informatiilor continute.

Cu siguranta vom avea parte iar de scandaluri legate de buletinele cu CIP.

Bucurestenii au iesit în strada înca din anul 2009 pentru a protesta fata de introducerea buletinelor biometrice.

Oamenii erau atunci suparati deoarece considerau ca documentele contin cifra diavolului, "666".

Si preotii s-au aratat indignati de introducerea buletinelor cu cip.

"Nicidecum nu acceptam buletinele cu cipuri! Niciun fel de cip! Noi suntem un popor liber, un popor crestin, ortodox. Cel ce are credinta ramâne cu Hristos”, declara  Parintele Ioan de la Rarau.

Ce treaba are religia cu CIP-urile biometrice?

Parca am trai in Evul Mediu.

Evolutia tehnologica are si partile ei rele. Insa fara tehnologie nu am mai traii in conditiile actuale.

Am sta in pesteri, am face focul cu cremene si ne-am imbraca cu bucati de piele netabacita de animal.

Fara "cip-uri" nu ati avea televizoarele unde sa va extaziati la Bianca Dragusanu sau sa salivati la asistentele pacatoase ale lui Capatos.
Habotnica este persoana credincioasa care da dovada de un zel exagerat atat in gesturile de evlavie cat si înterpretarea exagerata a unor îndemnuri sau dogme ale credintei.
Si daca tot le e frica fundamentalistilor de aceste buletine biometrice cu CIP-uri de ce nu renunta atunci la telefoane, televizoare, internet, frigidere, masini de spalat etc.

De ce nu se duc in varful muntelui sa stea ascunsi ca nimeni sa nu ii urmaresca si sa ii "insemneze" cu numarul 666 pe care daca vrei il poti gasi oriunde in jur?