BIOGRAFIE Razvan Burleanu de la Administratia Prezidentiala la PRESEDINTE FRF

Daca ar fi sa rezumam biografia lui Razvan Burleanu, atunci am spune ca noul Presedinte FRF a jucat fotbal pana la varsta de 19 ani, la FCM Bacau. 

A urmat apoi cursurile pentru arbitri. Ca este licentiat în Stiinte Politice la SNSPA, Bucuresti. Are Master în Relatii Internationale la SNSPA. A obtinut doctoratul la aceeasi unitate de învatamânt.

Si ca din anul  2013 Razvan Burleanu este presedintele Federatiei Europene de Minifotbal.

Insa CV-ul lui Razvan Burleanu este mult mai mare si mai interesant.

Noul presedinte FRF, Razvan Burleanu s-a nascut la 1 iulie 1984, la Focsani.

Razvan Burleanu este fiul fostului fotbalist al echipei FCM Bacau, Gheorghe Burleanu.
biografie razvan burleanu presedinte frf
Razvan Burleanu FRF - CV

A practicat fotbalul în paralel cu arbitrajul, iar la 19 ani a decis sa renunte la sportul de performanta urmând cursurile Facultatii de Stiinte Politice din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA) din Bucuresti.

Razvan Burleanu a urmat de asemenea cursuri de specializare în domeniul politicilor si strategiilor de securitate la Universitatea Nationala de Aparare Carol I, Colegiul National de Aparare, definitivându-si studiile prin sustinerea tezei de doctorat în cadrul SNSPA.

Fara sa fie membru al vreunui partid politic, Razvan Burleanu a lucrat in urmatoarele institutii: Primaria municipiului Bacau, Parlamentul României - Comisia juridica, Autoritatea Electorala Permanenta - controlul respectarii legalitatii în procesele electorale si Administratia Prezidentiala - Departamentul pentru minoritati nationale.

In 2013, la Birmingham, în Marea Britanie, împreuna cu ceilalti presedinti ai forurilor continentale din întreaga lume si cu alti oficiali din minifotbal, Razvan Burleanu a pus bazele Federatiei Internationale de Minifotbal, organizatie.

Primul campionat mondial de minifotbal va avea loc în 2015, în SUA.

De la începutul anului 2012 Razvan Burleanu ocupa exclusiv de succesul si dezvoltarea minifotbalului în România si Europa.

Pentru functia de Presedinte FRF, Razvan Burleanu ia avut ca si contracandidati pe: Gheorghe Chivorchian, Vasile Avram, Marcel Puscas, Razvan Burleanu si Sorin Raducanu.

Credeti ca Razvan Burleanu va face mai mult pentru fotbalul romanesc decat Mircea Sandu?