Biografie muzicala Aura Danciulescu, fosta consilieră a lui Crin Antonescu actual "Serif Stelar"

Pe 20 martie 2014, Aura Danciulescu, fosta consilieră a lui Crin Antonescu si trupa ei isi invita fanii la concertul care marcheaza lansarea primului lor album. 

Aura Danciulescu a pregatit un spectacol surpriza pentru toti cei prezenti, in care isi va expune pentru prima data si tatuajul.

Care tatuaj?

"A durut ingrozitor, insa sunt mandra de ce a iesit. Este un 'A' cu aripi de inger, care imi va aduce intotdeauna aminte ca nimic nu este imposibil si ca am in suflet forta de a trece peste toate", Aura Danciulescu.

Aura Danciulescu, fosta consiliera a lui Crin Antonescu, a fost dintre cele mai sexy cântarete de la "Vocea Romaniei".

Dupa ce a participat la "Vocea Romaniei", Aura a simtit ca a venit momentul sa lase politica si sa se ocupe de marea ei pasiune, muzica.

Aura Danciulescu  profitat de fiecare ocazie pentru a arata ca este o femeie cu multe calitati si care nu se fereste niciodata de aparatul de fotografiat.

VIDEOCLIP Aura - Serif Stelar


Producator si inginer de sunet: Manu Savu.Recording @ Manu Savu District 9 Studio and Aura Music StudioRegia: Alexandra DumitrescuMihai Skydiver ( pilotaj), Luca Oghina ( editare video), Irina Bulgaru ( production assistant)

"Serif Stelar" este o piesa de dragoste, un cadou pe care Aura Danciulescu si sotul ei, chitaristul Mihai Danciulescu, si l-au facut la implinirea unui an de casnicie.
wiki aura danciulescu consiliera crin antonescu
Biografie Aura Danciulescu
O prezenta inedita pe scena rock din Romania, Aura Danciulescu te lasa fara respiratie de fiecare data! Imaginea ei extrem de sexy si vocea puternica pe care o are i-au adus artistei recunoasterea international, BON JOVI alegand-o sa cante in deschiderea concertului sau, din 2011.

La 29 de ani, Aura Danciulescu, fosta Pohoata, se poate considera o femeie implinita. 

A demonstrat ca poate face si muzica, si politica, ambele cu succes.
MAI POTI CITI