Wiki monden: Lena Horvath insarcinata cu Victor Slav in varianta Leo de la Strehaia

Lena Horvath (FOTO) insarcinata cu Victor Slav, bomba mondena pe care nu a vrut nimeni sa o inghita la Acces direct.

Pentru ca se cunoaste ca biografia Lenei Horvath este o biografie unei arestate pentru escrocherie. Si nu in Romania ci in Austria.

Simona Gherghe si invitatii din platoul emisiunii au pus la îndoiala veridicitatea informatiilor si au tras concluzia ca Lena Horvath a fost obsedata de Victor si a vrut neaparat sa aiba o relatie cu prezentatorul de la Meteo.

"Va dati seama? Lena se afla în închisoare, cand ea ar trebui sa fie în alta parte (nr. la ospiciu)", a spus Simona Gherghe.
biografie lena horvath arestata austria

Insa cine este Lena Horvath.

Lena Horvath pe numele complet (GEISSELSODER - HORVATH ELENA ANA- MARIA) a devenit celebra in Romania in primavara anului trecut, cand l-a acuzat pe pilotul de raliu Daniel Onoriu ca ar fi încercat s-o seduca doar pentru a profita de banii ei.

La acel moment, Lena Horvath afirma cu nonsalanta ca a fost casatorita cu un print iordanian si ca detine foarte multi bani pe care Daniel Onoriu ar fi vrut sa-i primeasca de la ea, in vreme ce campionul roman o acuza ca este doar o escroaca.

Scandalul a propulsat-o în showbiz, Lena Horvath ajungând chiar sa se angajeze la postul de televiziune 6TV, unde a prezentat o emisiune.

La 6TV a lucrat pana în luna decembrie, cand a fost arestata pentru escrocherie si extradata in Austria.

Tot in 2013 Lena Horvath, a sustinut ca a fost macelarita în cabinetul medicului ginecolog Josef Kopp,  si a depus o plângere penala împotriva acestuia.

Lena Horvath il acuza pe acesta de malpraxis si vroia ca doctorii de la Colegiul Medicilor sa ancheteze acest caz.
wiki lena horvath escroaca mondena

Pana ala urma urmei nu este usor sa fie escroc. Iti trebuie talent si multe calitati.

Altfel in afara ca ajungi ca si Lena dupa gratii, risti si sa te faci de ras pentru totdeauna si nimeni sa nu te mai bage in seama.
MAI POTI CITI