Este Oana Stancu casatorita - Cine este Sotul sau Iubitul Oanei Stancu

Viata personala a jurnalistei OANA STANCU este un mister total.

O aura de secret absolut planeaza asupra Oanei Stancu si a celor din jurul ei.

Dupa cum la fel de secreta a fost terbila boala cu care se lupta Oana Stancu, ca si faptul ca este insarcinata in 28 de saptamani si va naste in curand o fetita.

Oana Stancu este unul dintre cei mai buni jurnalisti pe care ii are Antena 3, atat de buna sa investigheze cazuri grave de coruptie pe cat este sa isi ascunda sub "o perdea de fum" viata personala.

Oana Stancu este insarcinata, va avea un copil, insa intrebarea este cine este tatal?

Este Oana Stancu casatorita?

Are Oana Stancu un iubit atat de secret incat nimeni nu a banuit nimic pana in acest moment?
nume sot si tata fata oana stancu

Nimic, un nume, o poza cat de stearsa despre cei doi nu a aparut in presa, pana acum.

"Q: Povesteste-mi putin si despre viata ta personala…
O.S.: Niciodata…" (sursa Q Magazine ,Eveline Pauna, 3 Septembrie 2010)

Este foarte posibil ca in curand sa aflam care este numele iubitului si tatalui fetitei Oanei Stancu. Mai ales ca va trebui sa existe un botez. Botez care cu siguranta va fi vanat de toti paparazzi aflati in cautarea senzationalului.

Oana Stancu a stat 11 ani la Jurnalul National, si-a dat demisia, a continuat sa faca emisiuni la Antena 2 pana i s-a terminat contractul, nu si-a manifestat intentia de a-l prelungi si apoi a semnat cu Realitatea TV.

Iar de la Realitatea TV a plecat impreuna cu Adrian Ursu la Antena 3.

Referitor la viata personala a Oanei Stancu aflam lucruri mai clare, doar din cele spuse de familia sa in diverse aparitii in media.

In martie 2013 mama Oanei Stancu a povestit în editia speciala a emisiunii ”Sinteza zilei” de la Antena 3 despre nazdravaniile realizatoarei ”Exces de putere” care, pe cand era o copila, a trecut de cel putin doua ori pe langa moarte.

Femeia a povestit la Antena 3 cum aproape ca s-a spanzurat Oana Stancu, de ”gradelele de la patut”, si cum a ajuns cu ea de urgenta la spital dupa ce a inhalat otravuri alergând cu zor dupa un sobolan din cartierul în care se mutasera.

Fire curajoasa si îndrazneata, Oana Stancu si-a pus familia pe jar cand a disparut pentru câteva ore, impreuna cu o prietena, amândoua fiind eleve în clasa a II-a.

Oana Stancu spunea despre ea ca nu este o femeie frumoasa. 

Nu crede ca iese foarte mult din comun. Cand a intrat în presa niciodata nu credea ca a fost privita asa – ca o pustoaica frumusica.

Si ca nu a fost genul de ziarista care s-a împrietenit cu politicienii, care a mers la cafele cu ei.

Sigurile intrebari fara raspunsuri, raman cele din titlu: este sau nu castorita Oana Stancu?
MAI POTI CITI