BIOGRAFIE Steliana Miron de la PPDD in PNL - FOTO "vedete" politice din Suceava

Incepem biografia de om politic a Stelianei MIRON prin a va spune ca este casatorita si are o fetita care este cel important lucru din viata ei, pentru ca inainte de a fi politician, este femeie si mama.

Senatoarea Steliana Miron s-a nascut in data de 18 februarie 1977.

Absolventa a Facultatii de Drept Romano-Americana, Universitatea Bucuresti, din anul 2009 Steliana este avocat al Baroului Suceava.

Din 2012 Steliana  Miron este Senator de Suceava din partea PPDD.

Vasilica Steliana Miron a devenit parlamentar prin duplicarea mandatului în colegiul nr. 1, câstigat de candidatul USL Neculai Bereanu cu 59,97% dintre voturile valabil exprimate.
CV Vasilica-Steliana-Miron-campanie-electorala
Vasilica Steliana Miron Biografia politica

Steliana Miron a obtinut 7.155 de voturi, reprezentând 15,54% dintre voturile valabil exprimate în colegiul nr. 1. 

Ca si Senatoare, suceveanca Steliana Miron face parte ca membru in: Comisia juridica, de numiri, disciplina, imunitati si validari  si Comisia pentru munca, familie si protectie sociala.

Deasemnea este Vicepresedinte al Comisiei pentru regulament si  membru supleant in Comisia comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru elaborarea propunerii legislative de revizuire a Constitutiei României.

In noiembrie 2013 cei de la „Gazeta Sporturilor” scriau ca Vasilica Steliana Miron visa sa ajunga în fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal.

Vasilica Steliana Miron si-ar fi încercat norocul la FC Botosani si la Ceahlaul Piatra-Neamt, insa sefii celor doua cluburi au refuzat-o.

Acum Vasilica Steliana  Miron a trebuit sa plece din PPDD si sa se inscrie in PNL.

Faptul ca nu mai avea nici macar un birou în care sa lucreze întrucât partidul PPDD nu mai avea propriul grup parlamentar, sexy senatoarea Steliana Miron a decis sa treaca în barca liberalilor.

Steliana Miron nu mai avea cum sa-si desfasoare activitatea de parlamentar în conditiile în care PPDD nu mai are grup parlamentar, sefi de comisii sau reprezentanti în conducerea Senatului ca si pana acum.

Iar zvonul cum ca senatoarea PP-DD de Suceava, Steliana Miron, a primit o oferta din partea lui Gigi Becali, de a prelua presedintia Partidului Noua Generatie- Crestin Democrat, la nivel national a fost infirmat.
wiki steliana miron suceava pnl

Steliana Miron a devenit celebra dupa ce in calitate de vicepresedinte al Comisiei de regulament, declara ca va depune un amendament privind micsorarea vacantei parlamentare, astfel încât aceasta sa fie ca la Parlamentul European, doar în luna august.
MAI POTI CITI