BIOGRAFIE SORIN FRUNZAVERDE MASONUL MINISTRU DE INTERNE

Sorin Frunzaverde este propunerea PNL pentru Ministerul de Interne. 

Biografia lui Sorin Frunzaverde este mai mult decat interesanta, mai ales ca actualul vicepresedintele PNL, fost lider PDL a recunoscut in public ca este mason.

Intr-un interviu Sorin Frunzverde a recunoscut sincer si fara ocolisuri faptul ca este mason.

Dar a tinut sa specifice ca Francmasoneria din care face parte este "specifica lumii libere", care s-a ridicat împotriva regimurilor absolutiste, iar în calitate de free - mason nu primeste ordine de la nimeni.

Sorin Frunzaverde s-a nascut la 26 aprilie 1960 in localitatea Bocsa din judetul Caras-Severin.

Sorin Frunzaverde este casatorit si are 1 copil, o fata pe nume Sorana.
biografie sorin frunzaverde mason Caras-Severin
Wiki masoni din Romania

Sorana fata lui Sorin Frunzaverde s-a maritat in 2012 cu Florin Ioan Balanica, director la o clinica oftalmologica din Bucuresti, Europe Eye. 

Nunta fetei lui Sorin Frunzaverde a fost oficiata la Catedrala Mitropolitana din Timisoara de nu mai putin de 17 preoti.

Sorana Frunzaverde este o adevara femeie de afaceri, fiind actionara la mai multe firme, cum ar fi Mabuz SRL, Best Moments SRL, Centrala Aeroelectrica Semenic si Aqua Energie Regenerabila SRL. 

Faptul ca ar putea ajunge Ministru de Interne, nu este ceva nemaintalnit in cariera politica a masonului Frunzaverde.

In guvernul condus de Victor Ciorbea Sorin Frunzaverde a detinut portofoliul de Ministru al Apelor, Padurilor si Mediului Inconjurator. 

Iar in guvernul condus de Radu Vasile a fost Ministrul Turismului, in anul 2000, cand premier al Romaniei era Mugur Isarescu, Frunzaverde a detinut functia de Ministru al Apararii Nationale.

Cariera politica Sorin Frunzaverde

7 Aprilie 2012 – prezent
wiki nunta sora fata mason sorin frunzaverde
Vicepresedinte PNL

Mai 2011 – Aprilie 2012
Prim-vicepresedinte al Biroului Permanent National al Partidului Democrat – Liberal (Departamentul de Relatii Internationale)

2000 – 2011
Vicepresedinte al Biroului Permanent National al Partidului Democrat – Liberal (Departamentul de Relatii Internationale)

1993 – 2012
Presedintele Partidului Democrat-Liberal Caras-Severin

In anul de gratie 2012, in preajma alegerilor locale, masonul Sorin Frunzaverde a parasit PDL (impreuna cu majoritatea primarilor acestui partid din judetul pe care il conducea) si a trecut la PNL, in conditiile in care popularitatea vechiului sau partid era in cadere libera. 

A fost reales ca presedinte al CJ Caras-Severin pe listele USL (PSD+PNL), candidand impotriva vechilor sai colegi de partid.

Urmeaza sa vedem daca faptul ca Sorin Frunzaverde si-a asumat public si deschis faptul ca este francmason, va conta in acceptarea numirii lui ca si Ministru de Interne.

Aste deoarece, in martie 2013, Traian Basescu declara ca l-a surprins plecarea lui Mihai Stanisoara de la PDL la PNL, adaugand ca nu se pune problema ca acesta sa aduca liberalilor acces la Serviciile de informatii, ci eventual o sustinere a Masoneriei, deoarece si el, si Sorin Frunzaverde, sunt pe 'linia asta", adica masoni.
MAI POTI CITI