BIOGRAFIE Nicolle Stanese sibianca care prezinta finala Eurovision Romania

Nicolle Stanese isi poate trece in biografia profesionala faptul ca a devenit cea mai noua vedeta a TVR la inceput de 2014. 

Sibianca Nicolle Stanese va fi gazda spectacolului de lansate a grilelor de primavara la TVR, care include si finala nationala Eurovision Romania 2014, spectacol ce-i fusese promis Andreei Marin.

Dar cum Andreea Marin nu se mai afla in relatii bune cu cei de TVR, s-a gasit o inlocuitoare pe masura.

Mai mult, in grila de primavara a TVR 1, frumoasa Nicolle Stanese va prezenta o emisiune saptamanala de reportaje.

Am acceptat cu mare incredere sa ma alatur TVR, unde sunt convinsa ca pot face lucruri de care atat eu, cat si oamenii care ma apreciaza sa fim mandri. Concursul Eurovision este unul dintre cele mai urmarite programe, iar pentru un prezentator este o onoare sa faca parte macar o data-n viata din acest proiect”, a declarat Nicolle Stanese.
biografia nicolle stanese sibiu blog vedete

Munca in televiziunea face parte integranta din CV-ul Nicolle Stanese de mult timp.

TVR este o poate o confirmare a talentului si perseverentei lui  Nicolle Stanese.

IN vara lui 2010 ati putut-o vedea pe Nicolle Stanese prezentand la Antena 1 matinalul estival  ”Liber la vacanta".

Insa legatura cu Antena 1 a fost de scurta durata, deoarece Nicolle s-a intors acasa, la Sibiu, unde era o mica vedeta TV locala. 

Barfitorii de pe la colturi spun ca pentru frumoasa Nicolle Stanese ar fi facut pasiuni atat Catalin Botezatu, cat si Dani Otil, insa ea a preferat un afacerist de succes, Mihai Cioltea cu care s-a si maritat in urma cu doi ani. 

Desi nu a implinit inca 24 de ani (data nasterii: 11 Iulie 1990), Nicolle a devenit, din 2013, si mamica unei fetite.

Mihai Cioltea sotul lui Nicolle Stanese lucreaza pentru spaniolii de la Inditex, proprietarul retaile­rului de imbracaminte Zara, din 2007, anul intrarii acestora pe piata locala. Romanul, care a lucrat anterior mai multi ani in televiziune, este artizanul expansiunii imperiului Inditex pe piata locala, care numara peste 80 de magazine cu afaceri de 122 de milioane de euro.

Actulaul expansion manager  Inditex, Mihai Cioltea, spunea intr-un interviu ca cea mai dificila decizie din cariera sa de pana acum a fost aceea de renunta la jobul de la ProTV pentru a lua practic viata de la capat pe un vas de croaziera. 
wiki nicolle stanase prezentatoare TV

Acum avand o familie implinita, a venit timpul ca Nicolle sa joace in Liga mare a televiziunilor din Romania.

Iar experienta TVR inseamna un mare pas in cariera pentru sibianca pe care o puteti vedea in pozele de mai sus.