Biografia LAURA MICOVSCHI de la presa scrisa la televiziune, satmareanca care a dat MONEY CHANNEL pe ANTENA STARS

LAURA MICOVSCHI este cea mai noua prezentatoare a jurnalului monden de la ANTENA STARS. Va face echipa cu ANDRA TRANDAS.

Se pare ca LAURA a stiut ce vrea dintotdeauna. Nu s-a gandit ca ar putea avea alta meserie decat cea de jurnalist. Si pentru asta s-a pregatit temeinic. A reusit sa isi croiasca un drum chiar daca a lasat in urma orasul natal aflat la mii de kilometri distanta de capitala.

LAURA MICOVSCHI s-a nascut la 19 septembrie 1986 in CAREI in judetul SATU MARE.  A terminat in 2005 COLEGIUL NATIONAL IOAN SLAVICI din SATU MARE.

A dat la facultatea de STIINTE POLITICE ADMINISTRATIVE SI de COMUNICARE sectia de JURNALISM in cadrul UNIVERSITATII BABES BOLYAI din CLUJ NAPOCA.
biografie laura micovschi antena stars monden
Laura Micovschi rochie de mireasa

A inceput sa lucreze  la ziarul INFORMATIA ZILEI din SATU MARE. Dorinta de a invata a facut-o sa urmeze si cursurile celei de-a doua facultati. In perioada 2005-2009 a urmat si FACULTATEA DE PSIHOLOGIE din cadrul UNIVERSITATII DE VEST. Si cum era firesc LAURA si-a facut si masteratul.

La universitatea timisoreana LAURA a ales MASTER-ul in MASS MEDIA si RELATII PUBLICE.

A urmat si un curs universitar de PSIHOLOGIA JURIDICA.

Atunci cand a venit in capitala LAURA s-a despartit cu greu de pasiunea pentru presa scrisa doar a lucrat mai bine de patru ani dar s-a lasat fascinata de mirajul televiziunii.

La televiziunea MONEY CHANNEL  si-a facut ucenicia. A fost pe rand secretar general de redactie, reporter, co-prezentator al emisiunii "TEHNOLOGIA BUSINNES-ul MEU". A prezentat stirile a facut si un matinal MATINAL MONEY TV.

Pe masura ce acumula experienta a invatat sa realizeze si editii speciale pe teme  sociale, economice si politice. Si cand parea ca totul este in favoarea ei iata ca televiziunea a intrat in faliment.

Intre timp LAURA isi schimba statutul. LAURA se va marita cu alesul inimii sale si de acum isi va lua si numele sotului astfel incat LAURA MICOVSCHI a devenit doamna ANDREICA.

LAURA MICOVSCCHI ANDREICA simte ca viata ei s-a schimbat de cand a ajuns  in echipa" starurilor ".
wiki laura micovschi antena stars
foto facebook laura micovschi

LAURA MICOVSCHI este prezenta de luni pana vineri la pupitrul jurnalului monden la ANTENA STARS.

Tanara crede ca are cei mai buni colegi. Nu stim cat de mult s-a acomodat cu traiul din capitala. In rest citeste si se intalneste cu prietenii. Adora literatura clasica si una din scriitoarele preferate este JANE AUSTEN.

LAURA a lasat economia sintezele politice si analizele financiare. I s-a parut ca nu este o idee rea sa se ocupe de peisajul monden.

Ramane sa vedem daca LAURA se va acomoda  cu piesajul monden si va reusi sa ne cucereasca.
LAURA MICOVSCHI ANDREICA este cea mai noua  achitzitie a postului ANTENA STARS.
MAI POTI CITI