Biografia DJ JAMES BRADDOCK, muzician, producator,compozitor din TIMISOARA natala in cluburile din ITALIA si SPANIA

S-a nascut in TIMISOARA si acum cel ce poarta numele de JAMES BRADDOCK este unul din cei mai buni DJ cunoscut in cluburile din SPANIA si ITALIA acolo unde tinerii sunt indragostiti de muzica electronica.

Muzica electronica a fost din copilarie marea lui pasiune  dar a trecut ceva vreme pana sa se hotarasca ca asta vrea sa faca. Sa creeze muzica. Unul din cei mai buni DJ a devenit mentorul sau. DJ MARCO l-a inspirat si l-a facut sa isi urneze visul.

In 2010 a venit momentul schimbarii. JAMES a lasat jobul si afacerile si si-a concentrat atentia spre muzica.

A inceput sa se antreneze la platane si apoi a plecat sa acumuleze experienta tocmai in inima SPANIEI la IBIZA cel mai cunoscut oras al petrecerilor. Daca va intrebati de ce omul are un nume deloc romanesc ei bine aflati ca  parintii poarta vina.
DJ JAMES BRADDOCK BIOGRAFIA

Au vazut un film care le-a placut si au hotarat sa ii puna numele fiului lor JAMES precum  numele personajului.

Dar BRADDOCK? Asa ii spuneau prietenii in gluma. James nu s-a suparat si a pastrat numele ce aminteste de filmul cu CHUCK NORRIS.

La sfarsitul lunii ianuarie 2014 cand zapada se asternea peste Romania, DJ JAMES BRADDOCK si-a lansat cel de-al doilea EP BALKANIKA la TIMISOARA in vestitul club ZAMBARA un loc drag sufletului sau.

Daca in primul EP- LET ME PLAY genul care a dominat a fost tehno house iata ca BALKANIKA il reprezinta in totalitate. JAMES BRADDOCK a colaborat cu JIMMY D AZZARO si FRANCESCO DELGADO.

Piesele s-au bucurat de succes si au fost lansate la BARE CRAFT MUSIC in ITALIA.

A simtit nevoia sa se apuce si de productia muzicala . Pentru ca doar asa poti ajunge cunoscut si apreciat.
JAMES si-a stabilit clar telurile. Nu poti sa evoluezi profesional daca nu muncesti.

Si asta nu e o problema pentru pasionatul de muzica JAMES. Lucreaza cate cinci ore pe zi si nu stie cand trece timpul. Pentru JAMES ceea ce face nu e doar un job e pasiune pura.

Calatoreste des  si este la curent cu ultimele influente muzicale.
wiki DJ JAMES BRADDOCK

JAMES BRADDOCK crede ca e nevoie de un suflu nou in muzica . Spune ca a incercat sa faca muzica comerciala si a renuntat. Pentru ca nu i se potriveste. Si nu se teme de faptul ca muzica electronica nu este difuzata pe radiouri cu putine exceptii.

JAMES BRADDOCK are nevoie doar de feed-back-ul oamenilor care stiu ce ce se mananca muzica electronica.

Despre muzica din cluburile timisorene nu are o parere prea buna pentru ca nu e de acord cu   acordurile de deep -house. Prefera ca impreuna cu prietenii sai sa mearga  departe de TIMISOARA. Acolo in acele locuri unde exista adevaratii iubitori ai muzicii electronice.


Music of the Multiverse - James Braddock

Cat despre performante JAMES spune ca  remix-ul realizat de el la IBERIC SPIRIT a ajuns in compilatiile celor de la RITMIKAL RECORDS din SPANIA. Cum se relaxeaza un DJ?

Asculta muzica desigur. Intre preferati se numara NINA KRAVITZ, STEVE LAUTER, RICHIE HAWTIN, DUBFIRE, RICARDO VILALOBOS.

JAMES BRADDOCK a reusit   prin munca sa sa se faca cunoscut. Alaturi de nume apreciate in muzica electronica.   Si continua pentru ca doreste sa devina apreciat.

S-a dovedit ca  oamenii care doresc sa isi urmeze pasiunea si  fac tot ce e necesar pentru asta reusesc.

Ascultati muzica lui JAMES BRADDOCK!
MAI POTI CITI