Biografia Cristiana Dima: fata de la Libertatea la un pas de un sfarsit tragic FOTO

CRISTIANA DIMA (foto) fosta fata de la rubrica "Vremea" din Ziarul Libertatea, a vrut sa se sinucida acum cateva zile, aruncandu-se de la etajul 4 al unui imobil.

Timisoreanca Cristiana Dima in varsta de 23 de ani, a ales sa faca acest gest extrem în urma cu doua zile, dar a supravietuit miraculos, în urma impactulului cu solul.

Se pare ca un vecin al Cristianei a fost martor al incidentului si a chemat imediat salvarea.

In acest moment Cristiana Dima se afla în spital, iar starea ei grava, dar stabila.

Bruneta Cristiana era casatorita cu un om de afaceri cercetat in complicatul dosar al mafiei imobiliare de la Timisoara.
Facebook Cristiana Dima 

Surse din anturajul fetei spun ca aceasta ar fi fost extrem de suparata în ultima perioada, mai ales dupa ce a constatat ca sotul ei o însela.

Cristiana a fost Fata de la "Vremea" din Libertatea, în urma cu doi ani.

Lipsita de inhibitii si complexe de orice fel, Cristiana Dima si-a aratat din plin “dotarile” in videoclipul manelistului Bogdan Artistu.

Videoclip, unde trupul ei apetisant a fost acoperit doar de cateva picturi, care, de fapt, nu ascundeau nimic.

In 2012 Cristiana Dima a fost una dintre manechinele prezentarii de moda HIT couture din Princess Club Bucuresti. Acolo unde cei doi DJi Radio ZU au facut show la  “Hit couture by Buzdu si Morar” cu fete sexy imbracate mod sumar, dar "destept".

Si tot ca un cancan picant din biografia de fata rea a Cristianei Dima, mentionam ca in 2012 Simona Trasca si Cristiana Dima au fost protagonistele unei batai in toata regula, spre bucuria studentilor din Regie. 

In cadrul unei batai cu ciocolata, organizata in club, Simona si Cristiana si-au facut de cap, spre deliciul publicului.

In piscina gonflabila amplasata pe scena clubului, Cristiana si Simona Trasca au incercat atunci sa castige prin lupta dreapta titlul de "cel mai dulce manechin al momentului".