Biografia Constantin Rusu patronul de la Terapia Farm a divortat - Anca Roncea noua iubita zice CANCAN

Constantin Rusu (FOTO) are o viata interesanta. Atat de interesanta incat biografia lui Costi Rusu ar putea fi transformata intr-un best seller.

Cancan.ro spune ca “Printul medicamentelor”, asa cum este cunoscut Constantin Rusu, a divortat de a treia sotie la sfarsitul anului trecut, si ca deja s-ar fi “aruncat” intr-o noua poveste de dragoste.

O poveste de dragoste alaturi de Anca Roncea.

Cine este Anca Roncea?

Anca este fosta sotie a unui co-actionar al RELAD, Adrian Roncea, unul dintre cei mai mari distribuitori de pe piata farmaceutica din Romania.

Insa aceasta legatura amoroasa intre Constantin Rusu si Anca Roncea ar putea fi doar o speculatie gratuita a celor de la Cancan, ei avand doar "dovada" ca au pozat masinile Ancai Roncea si cea a lui Costi Rusu cand au fost parcate de mai multe ori in fata blocului acestuia ceea ce a dat nastere la speculatii.
biografia constantin rusu wiki de cancan
Wiki Constantin Rusu Terapia Farm

In 1999, Constantin Rusu  s-a insurat pentru prima data la Ramnicu Valcea.

Intre timp, Rusu, care era administrator al unei cafenele din Bucuresti, spun cei de la Cancan.ro ca s-a indragostit de fiica patroanei lui si a divortat de prima sotie pentru a se casatori a doua oara in 2010.

Casnicia cu Irina Cristescu l-a adus pe Rusu in contact cu in industria medicamentelor.

Asta deoarece mama sotiei sale lui detinea lantul de farmacii 2NA, iar Costantin Rusu a primit ca sarcina sa se ocupe de depozitele companiei farmaceutice.

Desi a doua casatorie a durat numai pana in 2011, Costi Rusu a ramas patron la „Terapia Farm”, una dintre firmele in care primise privilegii din postura de sot al Irinei Cristescu.

Lucrurile nu s-au oprit insa aici.

 „Printul medicamentelor” si-a refacut viata cu o alta fata de bani gata, fiica a unui mogul imobiliar din Capitala.

In vara lui 2012, omul de afaceri Costi Rusu ajungea pentru a treia oara in fata ofiterului de Stare Civila, de aceasta data cu Ema Elena, fata lui Mihai Georgescu, unul dintre marii proprietari de terenuri din Bucuresti.

Insa daca este sa dam crezare informatiilor celor de la cancan.ro atunci, nici a treia casatorie nu a rezistat.

Sa devina Anca Roncea cat de curand cea de a patra sotie a lui Constantin Rusu?

Firmele grupului, Relad International SRL si Relad International PHARMA, au terminat anul 2009 cu cifre de afaceri impresionante: 206,4 milioane de euro, respectiv 167,8 milioane de euro.

În mod curios, distribuitorul de medicamente care avea afaceri de peste 374 de milioane de euro si-a cerut în instanta, în 2010, insolventa.
MAI POTI CITI