Alina Radi iubita lui Nick Radoi la ETNO TV in locul Roxanei Vasniuc care face scandal

Dupa ce a semnat cu postul Etno TV, Alina Radi va incepe filmarile pentru “Petrecem romaneste”, emisiune care va avea exact acelasi format ca cea prezentata pana in ianuarie de Roxana Vasniuc. 

Alina Radi se afla pentru prima data in ipostaza in prezentatoare TV.

"Furandu-i" emisiunea Roxanei Vasniuc.

Roxana nu a ezitat sa comenteze aceasta mutare facuta de sefii de la Etno TV care i-au luat emisiunea si i-au dat-o fostei iubite a lui Nick Radoi.
wiki alina radi si nick radoi cancan monden blog vedete

Cei de la Etno TV prefera ceva mult mai ieftin in locul meu. Eu am plecat pentru ca aveau probleme financiare. Pe ea nu o platesc, iar eu nu puteam sa stau in aceste conditii. Oricum, eu in emisiune aveam artisti numai unul si unul, iar ea va avea artisti aflati la inceput de drum. Nu o sa fie la nivelul meu; eu sunt un om cu experienta, iar ea face asta ca sa se promoveze”, a spus Roxana Vasniuc.

Roxanei Vasniuc nu i-a cazut bine faptul ca sefii de la Etno TV a preferat-o pe Alina, cu atata mai mult cu cat nu se astepta ca in locul ei sa fie adusa o incepatoare.

Situatia a fost de-a dreptul neplacuta, mai ales ca Alina si Roxana se cunosc de ceva timp si chiar erau in relatii bune, intre ele legandu-se o oarecare relatie de prietenie.

Insa Roxana Vasniuc nu este la prima "concediere" de la ETNO TV.

In 2013, Roxana Vasniuc a mai fost data afara de pe post si apoi chemat din nou.

Roxana Vasniuc este nascuta in data de 27 Decembrie 1984 la Botosani.

Alina Radi a avut o relatie cu milionarul roman Nick Radoi, stabilit in America. O perioada, Alina a locuit in vila somptuoasa pe care acesta o detine in Los Angeles.
wiki roxana vasniuc etno tv

A ajuns celebra dupa ce s-a spus ca ar fi dat-o afara din casa iubitului excentric pe Anamaria Ferentz, o alta cantareata care ar fi vrut sa-i ia locul in vila de 21 de milioane de dolari.

Nici dupa ce si-ar fi inlaturat... "adversara", Alina Radi nu s-a ales insa cu mare lucru de pe urma tumultoasei relatii cu Nick Radoi: a ramas doar cu un inel de logodna, mai multe kilograme in plus si cu speranta ca poate intr-o zi, vor fi din nou impreuna.

Ca sa uite de problemele amoroase, Alina Radi vrea mai multe schimbari in viata ei. Ar incepe cu slabitul si ar continua cu o serie lunga de modificari in clinicile medicilor esteticieni.