Wiki Narcisa Vrinceanu chimista de la Universitatea Al. I. Cuza acuzata de spalare de bani

BZI scrie ca procurorii le-au acuzat pe iesencele Narcisa Vrinceanu, de 44 ani, si Doinita Brinza de comiterea infractiunilor de constituire a unui grup organizat, spalare de bani si alte infractiuni de natura informatica.

Narcisa Vrinceanu este absolventa a doua facultati de stat, a finalizat si studiile post-doctorale.

Narcisa Vrinceanu este cercetator chimist la Universitatea Al. I. Cuza si la Universitatea Gh. Asachi din Iasi, si cadru universitar.

In prezent este implicata in importante proiecte de cercetare la Universitatea Al. I. Cuza si la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi, in domeniul chimiei.
biografie narcisa vrinceanu iasi

De asemenea, Narcisa Vrinceanu figureaza ca si cadru didactic la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu.

Colegii Narcisei au doar cuvinte de lauda la adresa ei si au ramas socati cand au aflat vestea ca a fost retinuta de oamenii legii.

Toti spun ca este un om de o conduita morala inalta si ca totul pare a fi o greseala.

"Emiterea ordonantei de arestare pare a fi un exces de zel al procurorilor", a precizat avocata Narcisei Vrinceanu, Oana Sirghiuta.

Narcisa Vrinceanu are cunoscut ca este victima inselaciunii comise de membrii acestei retele de crima organizata.

Aceasta a spus ca a fost contactata de reprezentantii unor firme din strainatate pentru a receptiona anumite sume de bani, despre care nu stia de unde provin.

Insa din pacate legea este lege si nu tine prea mult cont de regrete.

Credulitatea si dorinta de a face repede si usor bani, duce deseori la astfel de situatii, cand unele persoane cad foarte usor in mana unor escroci care le exploateaza la maxim slabiciunile.
MAI POTI CITI