WIKI DR BERES ZSOLT coordonatorul in teren a accidentului aviatic din APUSENI starneste revolta rudelor AUREI ION

De o saptamana toata lumea discuta despre accidentul aviatic din Muntii Apuseni, despre cele doua persoane decedate pilotul ADRIAN IOVAN si studenta AURELIA ION.

Si despre supravietuitori si despre starea lor. Despre modul in care au actionat sau nu au actionat autoritatile.

Un noian de declaratii care in cele din urma au starnit si controverse. Au aparut declaratii contradictorii in privinta mortii celor doua victime  ADRIAN IOVAN si AURA ION.

Doctorul BERES ZSOLT - UPU (UNITATEA DE PRIMIRE URGENTE) a SPITALULUI CLINIC JUDETEAN ORADEA si totodata doctor SMURD BIHOR desemnat de DR RAEED ARAFAT sa
biografie dr beres zsolt smurd oradea
Scurt CV Dr. Beres Zsolt
coordoneze activitatea de teren a accidentului aviatic a atras atentia si revolta familiei ION dar si a unor oameni din presa si a altor persoane.

Serviciul Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare Oradea este un serviciu public de urgenta infiintat in anul 1993, fiind al doilea serviciu de acest tip din tara.

Care sa fie motivul pentru care un medic trimis sa ajute a ajuns sa starneasca controverse?

DR BERES ZSOLT este nascut in data de 24 Iulie 1979.

Dr BERES ZSOLT sau  BERES ZSOLT LEVENTE a absolvit FACULTATEA DE MEDICINA a UNIVERSITATII din ORADEA. Este si doctorand.

In 2008 a terminat si doctoratul cu o teza referitoare la TRATAMENTUL HORMONAL IN SOCUL SEPTIC.

Dr BERES ZSOLT a fost casatorit cu Beres Melinda.Au divortat in luna mai a anului trecut.

Dr BERES ZSOLT a declarat presei ca s-a saturat de "harmalaia mediatica" si despre faptul ca cei doi au murit inghetati de frig.

El are o cu totul alta opinie si a spus ca AURA ION si ADRIAN IOVAN nu aveau cum sa supravietuiasca chiar daca salvatorii ar fi reusit sa ajunga in cel mai scurt timp.

"FATA AVEA FRACTURATA COLOANA CERVICALA IAR ABDOMENUL ERA INTINS SEMN AL UNEI IMENSE HEMORAGII INTERNE. NU DE HIPOTERMIE A MURIT, ACEASTA ESTE OPINIA MEA CATEGORICA."

CAUZA MORTII este posibil sa fie mai degraba" un traumatism combinat cu tulburari de dinamica respiaratorie  ca urmare a unui traumatism."

Seful SML ALBA il contrazice si declara: "In cazul fetei mecanismul mortii este socul hipotermic,soc traumatic combinat cu tulburari de dinamica respiratorie ca urmare a unui traumatism."

Si totusi si medic MONICA POP si medic ADINA GOLEA au avut declaratii care spuneau ca AURA ION ar fi avut sanse mici de supravietuire.

Deocamdata inca nu stim rezultatele  finale.

Familia este devastata si considera ca dr BERES ZSOLT ar fi trebuit sa se abtina de la comentarii.

Tatal AUREI ION a povestit la "ACCES DIRECT" despre fata sa de care este  mandru. La un moment dat a spus ca AURA  era fericita cand  era vorba sa plece cu doctorul ZAMFIR pe care il considera un idol.

Apoi a facut declaratii politice. A vorbit despre faptul ca l-a votat pe CRIN ANTONESCU. Ca il respecta pe GIGI BECALI pentru ca i-a premiat pe salvatorii moti.

A vorbit despre armata cu mandrie.

"Fata mea a iubit armata si doctorii, fata mea a fost asasinata pentru ca  nu e posibil sa fie lasata acolo  sa zaca in padure."

Revolta este de mai multe feluri. Si totusi ce legatura este intre politica si durerea devastatoare a pierderii unui copil?

Este familia AUREI ferm convinsa ca putea fi salvata?

Raman mistere, raman declaratii raman controverse. Fiecare om are dreptul la opinii.   Pana la urma care a fost cauza mortii fetei de 23 de ani devenita sublocotenent erou?

Ironia sortii, doctorul BERES ZSOLT a suferit un accident de masina in 22 martie 2013.

Au fost trei victime si doctorul BERES ZSOLT a scapat cu rani usoare. Nu el a fost cel care a cauzat accidentul.

Viata este surprinzatoare. Din medic poti deveni victima. De fapt orice meserie ai avea poti fi la un pas de moarte in fiecare zi.

UPDATE

"Faptul ca temperatura generala a colegei noastre era de 18, deci nu temperatura pielii, în conditiile de acolo, arata ca, probabil, studenta a fost într-un stop cardiac foarte prelungit si de acolo a coborât temperatura. Nu era în stop cardiac din cauza hipotermiei. Este o diferenta în cazul hipotermiei: daca hipotermia cauzeaza stopul cardiac sau daca, dupa ce ai facut stopul cardiac, ti-a scazut temperatura. (...) Din datele pe care le avem, cel mai probabil a fost un stop cardiac foarte aproape de momentul caderii, de aceea si medicul Zamfir a început resuscitarea", a spus Secretarul de stat Raed Arafat.

Doctorul BERES ZSOLT se pare ca stia  d.p.d.v medical ceea ce declara fara a ezita.
MAI POTI CITI