POZE ANDA ANDREEA ELEVA DIN TIMISOARA CEA MAI FRUMOASA SI POPULARA ELEVA DE PE FACEBOOK

Facebook  face vedete. Anda Andreea din Timisoara are 28,131 Followers pe FaceBook.

Anda Andreea si-a innebunit admiratorii cu fotografiile sale postate pe internet.

Eleva din Timisoara apare in costum de baie si in alte tinute si ipostaze provocatoare.

Cea mai fierbinte eleva din Timisoara, Anda Andreea, si-a încântat fanii de pe FaceBook cu un nou tatuaj sexy, la care a visat de câteva luni.

Tanara timisoreanca are mai multe tatuaje în zone intime, ceea ce a stârnit imaginatia miilor de fani.
facebook eleva anda andreea timisoara

Fanii ei vor sa o cunoasca, iar tanara Anda sustine ca este singura si isi cauta un iubit.

Pentru ca Anda a avut curajul sa spuna ca vrea sa devina vedeta de televiziune, Adrian Haiduc a facut-o praf. Are motive, spune creatorul de bijuterii, mai ales ca e lansat deja – prin propriile forte – o serie de vedete.

Chiar daca Adrian Haiduc are dreptate in felul lui, realitatea este ca internetul a schimbat radical modul in care te poti promova.

Iar multe fete stiu ca puterea de se face cunoscute sta atat in "mainile lor", cat si in a retelelor de socializare, Twitter, FaceBook, Youtube etc.

Important este sa fii activa pe Facebook sau Youtube si desigur sa ai... ce sa arati!

In fiecare zi, frumoasa Anda Andreea din Timisoara posteaza cateva fotografii in ipostaze care de care mai incitante. Nu-i de mirare ca a fost numita de presa locala din Timisoara "cea mai sexy eleva din tara".

Desi arata foarte bine si ar putea sa se indrepte spre o cariera in modelling sau showbiz, Anda Andreea e decisa sa isi faca o cariera.

"Urmez Facultatea de Stiinte Politice, Filosofie si Stiinte ale Comunicarii si imi doresc sa am o cariera", spune ea.
facebook-anda-andreea-cea-mai-frumoasa-populara-eleva-din-timisoara

Pasiunea Andei Andreea sunt masinile scumpe: "Imi plac masinile cu multi cai, insa momentan nu detin permis de conducere. Cat despre iubit, nu am asa ceva".

Asadar liber la cautat iubirea Andei Andreea din Timisoara... si poate o masina cu "multi cai" ar fi bine sa aveti prin preajma pentru a o putea cuceri pe indrazneata timisoreanca.
MAI POTI CITI