LAURENTIU ION Biografia unui dansator la Bara care incinge FaceBook-ul cu poze dezbracate de inhibitii

Biografia de dansator la bara a lui Laurentiu Ion incepe la varsta de 13 ani atunci cand a vazut un spectacol de circ la Palatul Copiilor si atunci si-a dat seama ca asta vrea sa faca pe mai departe. 

Datorita talentului pe care il are, Laurentiu Ion a putut sa isi intretina familia, care fara ajutorul lui ar fi ajuns in strada.

Laurentiu Ion are 21 de ani si este acrobat de circ.

De mic a vrut sa faca gimnastica, dar nu s-a putut.

A fost in cateva turnee cu circul.
biografie laurentiu ion dansator la bara pe tocuri

Laurentiu provine dintr-o familie saraca, fiind nevoit ca el impreuna cu mama si cei trei frati sa traiasca din mila altora, sa doarma prin case parasite, in parcuri sau chiar pe strada.

De mic dansatorul la bara a renuntat la scoala si a plecat la munca in Italia, unde a lucrat pentru un circ ambulant, dansand pe strada. 

Lui Laurentiu Ion ii place mult sa si danseze.

Laurentiu Ion a participat la 'Romanii au talent' si  la "Romania danseaza".

Ca sa se intretina, danseaza in cluburi, pe cuburi, imbracat extrem de sumar.

Imbracat in pantaloni scurti de piele, cizme lungi cu toc peste genunchi tanarul dansator la bara se dovedeste a fi mai talentat decat orice striperita cu state vechi.

Acum Laurentiu Ion, singurul dansator la bara din România, s-a dezbracat de inhibitii si a pozat gol.

Tânarul dansator a realizat un pictorial sexy, cu care le va înnebuni pe doamne si domnisoare.

Fostul concurent de la „România danseaza", Laurentiu Ion, le-a facut o surpriza fanelor si s-a lasat dezbracat pentru un pictorial incredibil de provocator si incitant.

Tânarul a postat fotografiile pe FaceBook si fanele si fanii cu siguranta au fost mai mult decat incantate sau incantati.
MAI POTI CITI