Biografia Constantin Hagivreta de la om de afaceri la actor intr-un film aromanesc si iubit al Iuliei Albu

Titlurile orei in ziarele de cancan: milionarul Constantin Hagivreta  motivul ascuns pentru care Iulia Albu a divortat de Mihai Albu.. 

De la CANCAN la ROMANIA TV toti au pus mana sa scrie despre biografia lui Constantin Hagivreta.

Constantin Hagivreta un om de afaceri despre care s-a mai scris in urma cu cativa ani in diverse evenimente si situatii delicate, a ajuns sa fie subiect de cancan monden.

Mai mult chiar, site-ul www.cancan.ro ne "ameninta"  cu informatii in exclusivitate despre Kostas Hagivreta, barbatul care a reaparut in viata Iuliei Albu, iar paparazzii lor au obtinut si dovada de netagaduit a acestei
Biografie Kostas Hagivreta Iubit Iulia Albu
relatii tinute ascunsa pana azi.

Asa ca putem da si noi o informatie in "exclusivitate" despre Constantin Hagivreta care si-a trecut in biografie nu numai faptul ca este om de afaceri ci si ca a aparut intr-un film.

Pe Kostas Hagivreta il puteti vedea in filmul cu si despre aromani: Nu hiu faimos, ama hiu Arman Protlu un film de Toma Enache (I'm not famous but i'm aromanian).

Un film despre comunitatea aromanilor din toata lumea, inclusiv din Romania.

Asa ca daca cei de la Cancan vor o exclusivitate sa o ia de aici.


Si daca este adevarat ca omul de afaceri Constantin Hagivreta este "iubitul" Iuliei Albu, si el este motivul pentru care excentrica fosta sotie i-a dat pantofii lui Mihai Albu, nu vedem unde este stirea senzationala.

Este viata lor privata, sunt majori, sunt amandoi 'artisti', asa ca isi fac viata dupa cum vor.

Iar daca sunteti curiosi despre averea lui Hagivreta, aflati ca "machedonul" detine mai multe afaceri in Bucuresti, printre care si un service auto de lux, si este proprietarul unei colectii impresionate de masini scumpe.
MAI POTI CITI