Biografia Aurelia Ion - FOTO - a fost distrusa de tragedia aviatică de la Cluj in care a murit si Adrian Iovan

O tanara studenta, Aurelia Ion se numara printre victimile tragicului accident de avion de la Cluj, accident in care a murit si fostul sot al Romanitei Iovan, pilotul Adrian Iovan.

Aurelia Ion nu a mai avut parte de o biografie stralucita de medic.

Aurelia Ion era ofiter-student în anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti si facea un stagiu de pregatire la Spitalul Fundeni.

Aurelia Ion avea doar 23 de ani si o întreaga viata înainte.
biografie aurelia ion studenta moarta in accident de avion.jpg
Facebook Aurelia Ion

Îsi dorea sa ajunga un medic de renume, facea voluntariat, incerca sa învete cat mai mult din tainele medicinei.

Aurelia se afla în avionul blestemat ca voluntar în cadrul programului de transplant.

Era o studenta foarte apreciata, acesta fiind si motivul pentru care a fost aleasa sa participe misiune.

Coordonatorul de transplant Victor Zota a spus ca Aurelia Ion mai participase la prelevari de organe, facea voluntariat si "era dedicata meseriei cum rar gasesti".

În momentul în care echipa de salvare a ajuns la locul accidentului tanara medicinista Aurelia Ion a fost gasita în stop cardio-respirator, si intr-o stare de hipotermie severa.

Pe pagina de Facebook a Aureliei Ion, se afla un citat din Mahtma Gandhi: “Whatever you do will be insignificant, but it is very important that you do it”.

La bordul avionului BN 2 prabusit langa Cluj se aflau patru medici: Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" si Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beius, ofiterul-student Aurelia Ion si doi membri ai echipajului de zbor - pilotul Adrian Iovan si copilotul Razvan Petrescu.
MAI POTI CITI