VEDETE INSARCINATE: Emma Zeicescu Realitatea TV a anuntat ca este însarcinata

Jurnalista si prezentatoarea TV, Emma Zeicescu de la Realitatea TV, a anuntat în direct pe post si pe contul ei de Facebook ca este însarcinata, chiar în ziua de Craciun 2013.

Emma Zeicescu este una ­dintre cele mai cunoscute prezentatoare de stiri de la Realitatea TV, acolo unde prezinta împreuna cu Cosmin Stan.

La începutul lui iulie 2010, bruneta prezentatoare s-a casatorit cu logodnicul ei, Mihai Stegerean, la acea vreme, producator general la Antena 1.

De Craciun 2013, in culmea fericirii, prezentatoarea TV  a scris un mesaj în contrast cu atitudinea profesionista, sobra, pe care o afiseaza la pupitrul de stiri.
vedete insarcinate emma zeicescu blog vedete

"Când CREZI cu adevarat, CREEZI Faceti cunostinta cu "Baby Bitzy"! Coming soon, din iulie 2014, pe Lume PS: Da, e bebe!:))))", a precizat Emma Zeicescu, care a primit zeci de felicitari din partea prietenilor si admiratorilor.

Emma Zeicescu, realizator TV si prezentator de stiri, s-a alaturat echipei Realitatea TV in anul 2006 .

Are unsprezece ani de presa petrecuti in televiziune si radio.

Emma Zeicescu i-a inceput cariera in mass-media la Atac la Persoana si OTV si a refuzat sa le scoata de pe CV desi erau si mai sunt institutii de presa vazute cu ochi critici.

Insa nu numai televiziunea reprezinta intreaga viata profesionala a Emmei.

Prezentatoare spune ca la un moment dat isi doreste sa aiba propria scoala de televiziune. Isi doresc sa se intoarca in radio cu o colaborare. Ii este dor sa spuna:"... ascultati RadioX pe 90, in FM". Pentru ca radiul este o alta lume acolo, atat de frumoasa. Ii e dor sa ii aud pe ascultatori.
MAI POTI CITI