ROXANA PAULICA biografia de la Matteo la Muneer Al Obeidii FOTO

Roxana Paulica de la VOCEA ROMANIEI face parte din echipa Monei Segall, producatoarea celor mai de success proiecte si show-uri TV din Romania. 

Roxana Paulica a fost iubita lui Matteo alaturi de care a trait o frumoasa poveste de iubire cativa ani buni.

Insa vrajita de farmecul arabului  Muneer Al Obeidii , medic de profesie, Roxana Paulica a pus punct relatiei cu Matteo si s-a aruncat în bratele lui.

Roxana Paulica traieste si astazi  alaturi de Muneer Al Obeidii  o frumoasa poveste de dragoste.
biografia roxana paulica vocea romaniei iubita  Muneer Al Obeidii
ROXANA PAULICA PRO TV WIKI 

Prin natura domeniului, Roxana a cunoscut o multime de regizori de videoclipuri si a avut ocazia sa ia parte la astfel de filmari.

Pe parcursul timpului, job-ul acesteia a devenit tot mai complex, Roxana Paulica facand parte din echipa ce a realizat productii mari ale Pro TV-ului, precum: “Dansez pt tine”, “Masterchef”, “Romanii au talent”, “Vocea Romaniei”.

Daca pe Matteo, Roxana nu l-a putut promova in productiile de la PRO din cauza ca in trust favoritismele de acest tip nu se acceptau, acum se pare ca, regulile s-au mai schimbat si relatia artistului Muneer cu Roxana nu deranjeaza pe nimeni.

Ba mai mult decât atat, gurile rele spun ca Roxana pare sa-i netezeasca cantaretului  Muneer Al Obeidii drumul spre marele premiu de la VOCEA ROMANIEI.


In primavara lui 2013  Roxana Paulica si coregraful Bogdan Boanta au realizat un cover viral, parodie dupa piesa "Stay" a Rihannei.

Piesa botezata "Imnul pitzipoancelor"  este "un pamflet la adresa celor care fac parte din categoria "pitzi"", spunea Roxana Paulica.

".... as vrea sa stii ca deja mi-e foame O mama ce foame Vreau sa-mi promiti ca te duci la saormerie Sa-mi iei una mare sa aiba de toate..."
MAI POTI CITI