Poze sau filmari cu ELEVA de 15 ani de la Liceul International de Informatica din Constanta un Must Have

Trist dar adevarat.

CANCAN.ro publica un articolas mititel despre cum au primit ei niste poze si filmari cu o eleva de 15 din Constanta de la Liceului International de Informatica.

Scriu ca au primit un pont (?) cu o fata din Constanta, in varsta de 15 ani, este abuzata de sase baieti. Acestia o imbata si o filmeaza, iar dupa aia profita de ea.

Numele fetei nu este dat din motive de "respectare a dreptului la intimitate". Insa cei de la CANCAN scriu ca fata invata la Liceul International de Informatica. Baietii sunt si ei tot din acelasi liceu. Si in imagini (care imagini) se observa uniforma purtata de unul dintre ei.

Nu se publica nicio poza, niciun fragment din vreo filmare cu adolescenta de 15 ani din Constanta.
poze si filmari eleva liceu informatica constanta

Chiar si asa articolul: "Show deocheat cu o eleva de liceu din Constanta! La 15 ani, fata a fost surprinsa in ipostaze incredibile cu sase colegi" primeste 51 de like-uri pe FaceBook si numeroase comentarii. Comentarii care de care mai interesante.

Sa spicuim din aceste perle nepretuite, care sunt comentariile la un articol despre niste presupuse poze si filmari deocheate cu o eleva de la Liceului International de Informatica din Constanta.

1. Constantr (19.12.2013, 11:34:05)
Unde ii postat video-ul??...cum l -ati vazut??

2. nush (19.12.2013, 09:23:25)
ea are cea mai mare vina!!! am puso noi sa si faca poze dezbracate?? am puso noi sa le dea baietilor?? normal ca ei s au gandit sa o santajeze

3. FILMARI ??? (19.12.2013, 12:17:37)
vreau si eu poze sau filmari :( manuandrei@rocketmail.com

4. Cristi (19.12.2013, 09:11:45)
Doar 2 baieti sunt din acelas liceu cu ea, restul sunt de la alte licee

Si multe alte comentarii de acest gen. Dovada faptului ca apetitul pentru astfel de subiecte este de nepotolit.

Si asta chiar daca cei de la CANCAN.ro nu scriu decat o stire vaga fara sa prezinte dovezi foto si video si nume.

Acum, pentru cei care au comentat referitor la aceasta stire, atat pe Facebook cat si pe cancan.ro: daca nimic de acolo nu este adevarat? Daca totul este pura inventie? Aveti responsabilitatea a ceea ce ati scris in comentariile voastre?

Daca intreg articolul este pura fictiune pentru atrage Like-uri si trafic?

Daca nu exista nume si poze, atunci orice fata de 15 ani de la Liceul de Informatica din Constanta poate fi banuita ca fi subiectul acestui articolas de tip "soc si groaza".

Si cand CNA a vrut sa NU acorde licenta pentru Antena Star din motive de tabloidizare excesiva, multi au fost profund indignati.

Ne meritam stirile de ... cancan.