Mesaje de CRACIUN frumoase, mesaje de Craciun 2013 hazlii pentru prieteni

Romanii cauta in aceasta perioada a anului mesaje de Craciun hazlii, mesaje de Craciun crestine, mesaje de Craciun in engleza, mesaje de Craciun funny, mesaje de craciun frumoase, mesaje de Craciun 2013, mesaje de craciun pentru prieteni si iarasi mesaje de Craciun haioase.

Craciunul este o sarbatoare a bucuriei si sperantei, de aceea mesaje de Carciun este clar ca trebuie sa fie amuzante, hazlii sau funny (daca o arzi pe engleza).

Chiar daca mesajele de Craciun pe Facebook au castigat teren in ultimii ani, este la fel de adevarat ca SMS de Craciun nu si-au pierdut din popularitate.
mesaje de craciun frumoase pentru prieteni

Asadar, iata cateva mesaje de Craciun frumoase, mesaje de Craciun 2013.

1. In ziua de Craciun cand te indopi cu porc si sarmale si n-ai timp nici sa suspini..eu am sa-ti aduc aminte ca nu e bine sa consumi excesiv sare, zahar si grasimi.

2. E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara ? Ni se trage de la vin.

3. Urarile mele de Craciun sunt incarcate de bucurie, zapada si un An Nou fericit si din cand in cand sa faci apel la ratiune sau macar sa-i dai un bip.

4. Sarbatori fericite si un brad cat mnai frumos. Sa vina Mos Craciun cu un Ferrari si sa plece pe jos.

5. Fie ca Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si vietile cu bucurie,sanatate si multa intelepciune pentru anul care vine. LA MULTI ANI.

6. Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire.Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati. LA MULTI ANI CU SANATATE!

7. Sa ne pierdem printre globuri si beteala, sa alergam prin ninsoare ca niste copii, sa ne ingropam in cadouri si sa ne iubim ca doi nebuni... de Sarbatori!

8. Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

9. In cupa de cristal a Craciunului adaug o picatura de bunatate si liniste astfel incat magia Sfantului Craciun sa te plimbe pe voalul credintei si a bucuriei ca s-a nascut pentru noi Iisus Cristos.

10. E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul tau. Sarbatori fericite!