Maria Adelina Ionita, moartea unei fete de 14 ani din Curtea de Arges si deprimarea de pe retelele de socializare

Tragedie in Curtea de Arges. O fata de 14 ani, Maria Adelina Ionita, a ales sa isi puna capat vietii.

Adolescenta în vârsta de 14 ani, eleva la o scoala din municipiul Curtea de Arges, a fost gasita spanzurata in apartamentul în care locuia de catre o ruda.

Pe Facebook, reteaua de socializare a adolescentilor zilelor noastre, Maria Adelina Ionita spunea ca e extrem de deprimata.

Iata ce scria pe Facebook, Maria Ionita: "... Si trebuie sa mint, un alt rol sa joc. Dar de fapt, in suflet la mine e un mare potop. Unul pleaca altul vine! Si ma lupt cu conceptii, opinii, insulte".
facebook poze Maria Adelina Ionita Curtea de Arges
biografie trista Maria Adelina Ionita

Se pare ca acest status trist de pe Facebook avea ca motiv faptul ca fata era lipsita de caldura si grija unei famillii adevarate.

Adolescenta de 14 ani din Curtea de Arges, care a ales moartea in locul vietii, locuia împreuna cu mama sa si cu cele doua surori, tatal fiind plecat la munca în strainatate.

Insa se pare ca adevaratul motiv al mortii Mariei Adelina Ionita ar fi o deceptie in dragoste.

Da in dragoste... daca putem vorbi de dragoste la o fata de 14 ani.

Insa adolescentii secolului XXI se pare ca sunt mult mai precoci sentimental, insa din pacate, nu si mai maturi sentimental.

De ce spunem acest lucru? Ei bine tot pe Facebook prietenii ei virtuali ii comentau pe wall:

" 1. Hai ridica-te, de ce sa suferi non-stop? Ce e vina ta, ca ai vrut sa iubesti si nu ai vrut sa ranesti. Nu, ai facut ce ti-a dictat inima!

2. Viata e scurta , nu ai timp sa regreti. Inteleg ca poate ti-a frant inima si nu iti e bine fara el, dar te descurci tu."

Cine este acest EL dupa care Maria Adelina Ionita din Curtea de Arges suferea atat de mult, incat a ajuns sa isi curme viata la o varsta la care alte adolescente isi fac planuri pentru viitor si aleg sa se bucure de fiecare zi, nu se stie inca.

Trist si regretabil faptul ca o fata de 14 ani care iubeste si sufera din iubire (sau ceea ce crede ea ca este iubire).

Insa se vede ca Facebook-ul si prietenii de pe Facebook nu ajuta. Sau ajuta prea putin si nesemnificativ.

In astfel de situatii extreme prietenii virtuali de pe Facebook nu reusesc sa vindece un suflet ranit.

Maria Adelina Ionita, o fata de 14 ani care a crezut ca prietenii ei de pe Facebook o vor vindeca de depresia prin care trecea.
MAI POTI CITI