K-POP Romania: Top 100 Melodii K-Pop - Decembrie 2013 DJ digital

"... Va rugam mult de tot (noi fanii Kpop),va rugam din suflet sa difuzati muzica Kpop macar de 2 ori pe saptamana ! Va multumim oricum ca faceti cunoscut acest gen de muzica care nu este foarte cunoscut in Romania dar sunt sigura ca si oamenii care nu stiau de Kpop acum adora acest gen de muzica ! Deci, Please Sa Difuzati Mai Des Kpop ! Multumim Mult !..."

Insa ce este K-POP.

K-pop (abreviere de la Korean pop sau muzica pop coreeana) este un gen muzical ce consta în muzica electronica, hip hop, pop, rock, si R&B originara din Coreea de Sud.

Pe lânga muzica, K-pop-ul a evoluat într-o mica subcultura între adolescentii si adultii tineri din Asia de Sud-Est si centrala, rezultând într-un interes larg raspândit în ceea ce priveste interesul pentru tendintele cântaretilor si trupelor de K-pop.
kpop romania yoona girls generation

În România, moda K-POP a creat o întreaga comunitate.

Fanele romance de K-pop au cel mai decent limbaj din tot internetul cand îsi exprima adulatia fata de boyband-ul favorit. Lucru care trebuie laudat si spune mult despre seriozitatea lor.

Iar in afara, K-POP este o sursa zilnica de stiri.

De exemplu de curand, Girls’ Generation si-au dovedit înca o data popularitatea lor imensa pentru ca trei membre s-au aflat pe lista cu cele mai frumoase zece femei din Asia, conform unui sondaj chinez.

Pe un site de internet popular în China a avut loc un sondaj foarte mare numit ‘Ten Prettiest Women of Asia in 2013'.

În timp ce Yoona (FOTO) a iesit pe primul loc cu un numar impresionant de voturi, 8760000 , Jessica a urmat-o pe locul al doilea, cu 8.75 milioane de voturi!

Si nu uitati de o petitie kpop romania online foarte interesanta intitulata: Albume Kpop La eMag.


Citam din aceasta petitie semnata de peste 600 de oameni: 

"... Sunt o multime de fani kpop (Koream Pop) in Romania, dar din pacate nici un magazin care sa le ofere acestora albume fizice disponibile pentru cumparare. Ar fi o bucurie enorma pentru fani daca am reusi sa ne cumparam albumele direct din Romania si nu de pe situri internationale. Am fi recunoscatori celor de la eMag daca ar face aceasta bucurie fanilor kpop. Cum fanii artistilor Americani se pot bucura de vanzarea albumelor lor in Romania, asa ar fi frumos si pentru cei kpop...."

Asadar, comunitatea KPOP din Romania este destul de mare, isi cunoaste interesele si doreste sa fie respectata.

De aceea VedeteBlog se alatura sustinerii acestei comunitati KPOP din Romania si o sa prezinte pe viitor cele mai interesante biografii ale trupelor si artistilor K-POP, plus cele mai importante stiri din lumea K-POP.