Ionella Georgiana Postelnicu biografie de Miss Turism Romania cu studii de Stomatologie

Scurta biografie Ionella Georgiana Postelnicu tanara  care va reprezenta Romania in finala din Malaezia.

Ionella Georgiana Postelnicu are 1,70 m înaltime si dimensiunile 85-60-90cm niste ochi caprui extraordinari.

Ionella Georgiana Postelnicu s-a nascut si locuieste în Bucuresti.

Ionella Georgiana Postelnicu a absolvit Facultatea de Economie a Turismului Intern si International din cadrul Universitatii Româno-Americane, iar ulterior si-a luat diploma de masterat în Administrarea Afacerilor în Turism (ASE).

In prezent, Ionella Georgiana Postelnicu e studenta în anul V la Facultatea de Medicina Dentara (Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila).
Ionella Georgiana Postelnicu Biografia

Ionella  s-a apucat de modeling pe cand era in clasa a V-a, fiind sprijinita de parinti, urmand ca mai tarziu sa obtina anumite premii in concursurile de frumusete.

Ionella vorbeste 3 limbi straine, engleza, franceza si spaniola amanunt extrem de important pentru participarea sa din Malaezia.

Printre pasiunile sale se regasesc lectura, calatoriile, opera, teatrul si modellingul, urmand insa si cursurile de pian si chitara.

Primele lectii la pian le-a primit de la mama sa la varsta de 8 ani.
wiki cv Ionella Georgiana Postelnicu blog vedete.
foto Facebook Ionella Georgiana Postelnicu
Ionella Georgiana Postelnicu a fost desemnata oficial Miss Turism International Romania 2013, urmand sa reprezinte Romania in cadrul competitiei Miss Tourism International 2013, competitie de frumusete care se desfasura in perioada 08.dec.2013 – 03.ian.2014 in Malaezia.