Haine OLIVIA PAUNESCU (FOTO) - colectia de haine MACAROS

Prezentatroarea TV Olivia Paunescu si-a prezentat in avanpremiera colectia sa de haine, urmând ca, înainte de Craciun, la un eveniment caritabil,  sa se lanseze oficial colectia ce va purta numele “Macaros".

Încurajata de prieteni si de familie, dar si de laudele primite atunci când se afisa la diverse evenimente mondene în creatiile sale, Olivia Paunescu s-a decis sa se lanseze în moda.

Olivia Paunescu este pasionata înca de mica de design vestimentar.

Vedeta Antenei 1 spune despre aceasta pasiune a ei: “Tin minte ca mama îsi strica rochiile ei, pe care le primea de la rude din State, doar ca sa ne faca mie si surorii mele, haine  mai deosebite. Avem trei ani, pe piata nu se gaseau atât de multe materiale frumoase si de calitate. Am si acum acasa câteva din acele rochite, am cerut la un moment dat sa ne faca rochite  gen  , cum vazuseram noi la televizor. O vreme, mama ne ducea la  croitoreasa, apoi si-a luat masina de cusut si a continuat acasa sa ne croiasca  si sa ne  coasa rochii”.
haine olivia paunescu online
MACAROS HAINE OLIVIA PAUNESCU
Brandul Olivia Paunescu  s-a nascut din dorinta ei de a fi altfel, de a purta haine deosebite, altele decât cele din  magazin. 

Vedeta crede ca cel mai important pas în a fi frumoasa într-o tinuta este sa te simti bine în ea si neaparat acesta trebuie sa se potriveasca personalitatii tale. 

Acesta este si principiul dupa care Olivia Paunescu se ghideaza în  momentul în care creeza  pentru prietenele ei..

Olivia Paunescu este o fashionista iar outfiturile ei "tradeaza" lucrul asta.
olivia paunescu magazin online cu haine

Insa Olivia spune ca nu stie cum sa defineasca stilul ei vestimentar. Ii place la nebunie sa colinde magazinele si crede ca are un simt special in ceea ce priveste hainele, pentru ca e suficient sa arunce o privire si sa isi dea seama daca are rost sa intre intr-un loc sau nu. 

In plus, are foarte multe haine facute la croitor, dupa ideile sale. 

Si iata ca acum, pasiunea sa pentru moda s-a transformat intr-un business.