FLORY CONEA biografia ardelencii care infierbanta imaginatia francezilor cu POZELE din FHM

Daca nu ai loc la Razvan si Dani in emisiune ca si asistenta atunci ai loc in pe coperta editiei franceze a FHM.

Pe scurt despre biografia Flory Conea bistriteanca care a incercat sa devina asistenta TV insa nu a primit suficiente voturi.

La cei 28 de ani, bruneta ardeleanca si-a dorit enorm sa devina cunoscuta, asa ca pe langa postul de asistenta TV si-a dorit sa apara si in paginile revistelor pentru barbati.

Flory Conea a debutat pe site-ul www.bucatarescu.ro la varsta de 25 de ani cu un set incendiar de poze.

Flory Conea are 28 de ani, dimensiuni 85-60-90, este din Bistrita, dar locuieste de 7 ani în Cluj, acolo unde si-a facut studiile.
biografie flory conea dezgolita fhm

Ardelenaca este absolventa a Facultatii de Sociologie si a Masterului de Comunicare si Relatii Publice, la Universitatea Babes-Bolyai.

Flory Conea practica de aproape 5 ani si fotomodellingul, un domeniu în care e sigura ca se va afirma.

Flory Conea este o fire foarte zambareata, care zambeste tot timpul, este vesela si optimista.

De asemenea spune despre ea ca este foarte sociabila, ii place sa cunoasca cat mai multi oameni, mai ales oameni care provin din alte culturi.

Nu ii place sa iasa prin cluburile de fite, deoarece nu ii plac oamenii care se afla acolo, nu are nimic in comun cu ei, in schimb,  prefera petrecerile restranse.

Flory a pozat pentru diverse calendare si cataloage.

Printre fotografii cu care a lucrat se numara Dumitru Radu de la Studio Imagic din Sibiu, Lorand Peli din Cluj, Ciprian Pascu de la Yan Studios din sibiu si Catalin Muntean (Airman Production) din Timisoara, ultimul fiind si fotograful Biancai Dragusanu.

Flory Conea spune ca n-ar putea trai fara sport, face jogging, stepper, abdomene. O alta pasiune a sa este desenul.
flory conea wiki dezgolita de secrete in fhm franta
foto facebook.com flory conea
Are ambitii mari, vrea o cariera ca fotomodel.

Dupa esecul de la matinalul prezentat de Razvan si Dani, a venit un mare succes.

Flory Conea a primit oferta de a poza dezgolita intr-o revista destinata barbatilor, insa nu in Romania, ci pentru editia din Franta.

Pictorialul fierbinte a lui Flory s-a ridicat la nivelul asteptarilor, fiind extrem de apreciata in randul francezilor, astfel putem cred ca "esecul" din Romania a fost dat cu totul uitarii.
MAI POTI CITI