DORU TINCA si Ellie White biografia unei iubiri cu nabadai

Doru Tinca este nascut pe data de 26 august 1979 are deci varsa de 34 de ani si este logodnicul frumoasei artiste Ellie White.

Ellie White, pe numele ei Elena Baltagan si logdnicul ei, care ii este si manager au fost in ultima perioada subiect de stiri mondene in tabloidele romanesti.

Dupa o luna de incordare si certuri aprinse, care au avut loc chiar si in plina strada, Ellie White si partenerul ei, Doru Tinca, se pare ca au luat o decizie in privinta viitorului relatiei lor.

Saptamana trecuta, Ellie White a fost surprinsa intr-un moment extrem de delicat, cand se parea ca a fost parasita de iubitul ei.
wiki doru tinca ellie white blog vedete

Acum insa lucrurile se pare ca s-au schimbat in bine.

Dupa ce au stat despartiti mai bine de trei luni, Ellie White si logodnicul ei, Doru Tinca, au revenit la sentimente mai calde.

De pilda, chiar astazi, Doru Tinca a pus pe adresa sa de pe o retea de socializare o poza cu el si logodnica si a scrie simplu “My snow white”, in traducere “Alba ca Zapada mea”. Ceea ce spune multe, mai ales acum in pragul Craciunului.

Chiar daca in ultimul timp au existat momente de reala tensiune intrei cei doi, intotdeauna Ellie s-a declarat o femeie fericita si implinita.

Si asta pentru ca are alaturi de ea un om care o sustine in tot ce fac, o ajuta in carierea si o iubeste in viata particulara. Asta pentru ca Doru Tinca este si managerul artistei.

Doru Tinca si Ellie White au impreuna un baietel pe nume Mihai.

Dupa nastere Ellie se declara fericita pentru ca are permanent sprijinul logodnicului ei, Doru Tinca.

Am invatat sa ne pricepem la toate si amandoi ne descurcam in toate situatiile pentru ca am participat in egala masura la cresterea lui Mihaita. In primele saptamani Doru era cel care se trezea noaptea mai des, ii dadea de mancare si il schimba, pana mi-am revenit si eu putin cu somnul si am facut schimb”, spune solista, adaugand ca prima reactie a lui Doru, la maternitate, atunci cand si-a vazut copilul, a fost sa spuna scurt, cu ochii umezi, „E superb!”.

Pana la urma urmei. totul este bine cand se termina cu bine.
MAI POTI CITI