CV Dr. Raul Chioibas biografia medicului estetician care a intinerit-o pe Brigitte Nastase

Biografie profesionala Dr. Raul Chioibas chirurgul estetician care reda tineretea si frumusetea vedetelor.

Loc de munca Dr. Raul Chioibas:
  • Clinica Medical Service Bacau
  • Clinica Medcom Timisoara
  • Clinica Villa Bella Bucuresti
Doctorul Raul Chioibas a studiat medicina la Facultatea de Medicina si Farmacie din Timisoara dupa care a urmat specializarea in chirurgia plastic si estetica avand sansa si onoarea de a lucra sub invatatura Prof Dr. Tiberiu Bratu, unul dintre cei mai emblematic chirurgic plasticieni ai Romaniei.
Raul Chioibas Biografie doctor estetician bacau
CV Dr. Raul Chioibas Bacau

Dr. Chioibas lucreaza in Clinica Medical Service din Bacau, alaturi de renumitul chirurg estetician Dr. Constantin Stan, avand sansa de a invata in permanenta din vasta experienta a Dr. Stan si fiind in permanenta legatura cu chirurgi esteticieni de renume mondial.

In anul 2010 Dr. Raul Chioibas isi sustine teza de doctorat devenind doctor in stiinte medicale, mai precis in chirurgia estetica a sanului dupa o munca de cercetare dar mai cu seama practica intinsa pe durata a 4 ani.

Chirurgul estetician Raul Chioibas si-a perfectionat tehnicile chirurgicale in cele mai renumite clinici din lume, din Stokholm, Milano, Tel Aviv (Israel), Barcelona, Germania, Japonia.

Dupa cum spuneam Dr. Raul Chioibas este specializat in chirurgie plastica si estetica, cu un doctorat in chirurgia estetica a sanului.

In cadrul tezei sale de doctorat, Dr. Chioibas a prezentat o tehnica revolutionara prin care operatia de marire a sanilor nu trebuie sa fie o experienta traumatizanta si cu recuperare indelungata ci o experienta frumoasa, fara durere, de care pacientele se pot bucura chiar de a doua zi.

Printre vedetele care au apleat la serviciile doctorului Chioibas o gasim si pe sotia lui Ilie Nastase, Brigitte Nastase (Sfat).

Doctorul i-a efectuat sotiei lui Ilie Nastase o operatie de intinerire faciala prin tehnica PRP, tratament riduri prin microinjectii cu Botox si indepartare de alunite cu radiofrecventa.

Dincolo de medicina estetica, Dr. Raul Chioibas se relaxeaza apeland la motoare.

Asa se face ca Raul Chioibas apare intr-o inregistrare video calare pe un motor, cu care merge chiar si pe o roata.

Ca explicatie, Raul Chioibas spune foarte sincer: "Meseria pe care o practic necesita multa concentrare si atentie, de aceea timpul liber foarte putin pe care il am incerc sa il petrec la maxim!"