BIOGRAFIE NAE LAZARESCU ACTORUL CARE A MURIT LA VARSTA DE 72 DE ANI

Actorul Nae Lazarescu a murit a varsta de 72 de ani. Coincidenta sau nu, ieri a mai murit si Titus Munteanu, care avea tot varsta de 72 de ani.

Nae Lazarescu Biografia

Nae Lazarescu este unul dintre cei mai celebri actori de comedie ai scenei romanesti si care formeaza renumitul cuplu "Nae si Vasile" impreuna cu actorul Vasile Muraru.

Despre biografia lui Nae lazarescu s-a scris foarte putin.

Chiar si pe Wikipedia exista doar un singur rand in care scrie ca actorul de comedie Nae Lazarescu, s-a nascut in Bucuresti la data de 8 septembrie 1941.
biografie cv nae lazarescu blog vedete
CV Nae Lazarescu

Despre actorul Nae Lazarescu se spune ca ar fi avut 15 sotii si circa 150 de concubine.

Insa adevarul este altul, si chiar el declara intr-un interviu ca a avut doar 5 neveste. Toate cu cununie si toate în prima etapa a vietii sale.

Nici vorba de 15. Este o legenda. Si, a tinut sa precizeze ca toate au fost femei de treaba dar nu au rezistat casniciile pentru ca, la vremea aia, nae Lazarescu  era "mai rasculat".

Nicio despartire nu a fost cu scandal.

Mai trist este ca Nae Lazarescu  nu a avut copii cu niciuna din sotiile sale. Lucru pe care il  simte ca pe o neîmplinire.

Despre ultima sotie Nae Lazarescu spunea ca aceasta are aceeasi profesie cu el.

Si ca aceast fapt sa fie secretul celor aproape 30 de ani de casnicie.

Marcela este sufletul meu pereche. Ma întelege si ma sustine atât în viata cât si în profesie. Eu am cam 4 spectacole pe saptamâna, la care se adauga repetitii, turnee..."

Nae Lazarescu si format calitatitatile artistice inca din scoala primara.

Atunci, munca de amator era încurajata. Se faceau serbari de toate felurile. Acolo a început sa ii placa.

Tatal lui Nae Lazarescu  avea o cârciuma si mai veneau artisti pe la el. Acolo l-a cunoscut, fiind foarte mic, pe Bimbo Marculescu, Vasile Tomazian, un actor de monoloage foarte bun.

Plus ca, la fiecare cinematograf, erau mini spectacole de revista între filme, acestea durau o ora.

Acolo Nae Lazarescu a reusit sa ii vada pe Alexandru Giugaru, Gogu Trestian, Nae Roman, Puiu Calinescu si multi altii.


Despre politicienii romani Nae Lazarescu spunea ca pe Emil Boc l-ar vedea în locul lui Agamita Dandanache.

Ca presedintele ne reprezinta cu cinste, este exact romanul mediu. Îi place si un sprit, si o femeie, este si mincinos. Este exact Mitica a lui Caragiale.

Cunoscut mai mult ca actor de teatru si revista, Nae lazarescu a jucat si în filme, printre care "Grabeste-te încet", "Santaj", "Baloane de curcubeu", "Casatorie cu repetitie" si "Viraj periculos". De asemenea, în animatia "Masini", i-a dat voce personajului Clang.
MAI POTI CITI