BIOGRAFIE Mihai Chitu pariul lui Brenciu posibil castigator VOCEA ROMANIEI 2013

Inainte sa punctam cele mai importante aspecte din biografia lui Mihai Chitu iata cele mai noi stiri, inainte de marea finala de astazi a Vocei Romaniei.

Mihai Chitu din echipa Brenciu merge mai departe in finala, dupa ce a primit 67% din voturile publicului, in timp ce Ana Maria Mirica a strans doar 33%. Brenciu a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 - 50%.

Brenciu a fost cucerit de vocea impecabila a bucuresteanului Mihai Chitu (31 de ani), interpret pe care l-a antamat fara probleme, interventia lui Marius Moga fiind tardiva.

Desi ceilalti antrenori l-au tachinat in legatura cu eventualele calitati ale noului sau elev, Brenciu i-a rostit de trei ori, cu voce tare, numele lui Chitu “pentru ca oamenii sa se obisnuiasca cu viitorul campion”.
biografie mihai chitu blog vedete
WIKI Mihai Chitu
Sunt solist vocal.

Cu toate ca de pe la 5 - 6 ani canta, Mihai spune ca doar la liceu si-a dat seama ca de fapt nu canta ca toata lumea si ca are talent muzical . In liceu a inceput sa cante prima oara impreuna cu un coleg care avea o chitara rece niste cover-uri BB king si Nirvana.

Mihai Chitu a facut cateva cursuri la Scoala Populara de Arta timp de doua luni in care facea vocalize, exercitii de respiratie, foarte bune lectiile de altfel.

Pe la 22 de ani a avut placerea sa-l cunosc pe Razvan de la Kripton si a cantat cu el o data la studioul lor, apoi incepe o colaborare cu Trupa Inalta Societate cu care canta vreo trei ani, dupa care face o pauza fara vreun eveniment muzical major.

Trupa Inalta Societate si Mihai Chitu canta impreuna cativa ani pana in 2012, cand apare si colaborarea cu DIRECTIA 5, moment in care se desparte de trupa.

Mihai Chitu are cateva spectacole frumoase cu Directia 5 prin tara si prin Bucuresti, este momentul cand artistul vede cu adevarat cum e sa canti pe o scena mare, sa fii profesionist, sa te aclame lumea.

Dupa experienta muzicala alaturi de Directia 5, a avut cateva spectacole private prin Mamaia,  iar dupa acesta s-a imprietenit cu cei de la 2zece Band, avand alaturi de ei cateva cantari in Bucuresti .

Chiar daca ceilalti antrenori nu au fost impresionati, Mihai Chitu i-a cucerit si pe fanii emisiunii “Vocea Romaniei” de pe Facebook, cei mai multi fiind de parere ca interpretul are “cea mai buna voce de pana acum”.


Mihai Chitu, concurentul din echipa lui Brenciu ajuns in Finala Vocea Romaniei, cel care le face pe domnisoare sa suspine, a fost protagonistul unuia dintre cele mai emotionante momente din a doua editie LIVE a “Vocii Romaniei”.

Artistul a interpretat melodia “One more try”, a lui George Michael, iar emotia si daruirea pe care a pus-o in prestatia sa l-au impresionat profund pe Horia Brenciu, care abia s-a abtinut sa nu izbucneasca in lacrimi.