Biografie MADALINA LEFTER "X FACTOR-ul" care a cantat în duet cu Anastacia

Biografia Madalinei Lefter, fata care la doar 15 ani, cucerea România si Italia, fiind aplaudata de milioane de oameni pentru duetul extraordinar cu Olivia Newton-John.

Mãdãlina Lefter este si prima solista din România care a cântat în duet cu Anastacia, pe când avea doar 13 ani.

Lefter Madalina Ioana s-a nascut in data de 21 ianuarie 1998 la Iasi

Madalina Lefter a început sa cante de la varsta de 3 ani, studiaza pianul din anul 2006.

A frecventat cursurile de muzica usoara la Palatul Copiilor Iasi – clasa d-nei profesoare Gabriela Nechita .

Madalina Lefter a facut parte din corul “Luceafarul” al Palatului Copiilor Iasi in perioada (2003-2006).
madalina lefter biografia x factor

In septembrie 2011, Madalina Lefter a cantat un duet cu artista australiana Olivia Newton-John, in cadrul emisiunii-concurs `Ti Lascio Una Canzone` din Italia.

De altfel, Madalina Lefter este singurul copil care a reusit sa semneze un contract de exclusivitate cu faimoasa televiziune italiana Rai Uno.

Impresionati de talentul tinerei romance, reprezentantii postului au chemat-o sa semneze un contract cu ei, prin care ii asigura cazare, transport si alte necesitati.

Iata doar cateva premii pe Madalina Lefter le-a trecut in biografia sa artistica de-a lungul carierei:

- Premiul juriului la concursul `Ti Lascio Una Canzone` din Italia, 2010.

- Trofeul Festivalului National de creatie si interpretare Mamaia Copiilor 2007 cu melodia `Primul cer` - muzica Nicolae Caragia, versuri Grigore Vieru.

- Trofeul Festivalului de interpretare vocala `Remember` Constanta 2007 si premiul `Mihai Traistariu` in cadrul aceluiasi festival cu melodiile `Primul cer` si `Nu-i nimic` din repertoriul Laurei Stoica.

- Trofeul Festivalului International de muzica pentru copii si adolescenti `Notele Fluviului` Bulgaria 2007, precum si premiul pentru cea mai buna voce din festival cu melodia `Mama` a compozitorului Nicolae Caragia, text Daniela Doroftei.

- Locul I Festivalul National de muzica `Mini Mega Star` Bucuresti 2006


Talentata Mãdãlina Lefter s-a transformat  într-o domnisoarã în toatã regula, care se mândreste cu peste 60 de premii muzicale.

Interpretarile Madalinei au uimit de fiecare data si au stârnit ropote de aplauze, dar si aprecierile juriului.

Din pacate pentru Madalina, imediat dupa gala trecuta, problemele au aparut, medicii recomandadandu-i pauza vocala totala.

Ce se va întâmpla cu Madalina Lefter, ramzne de vazut în aceata seara, de la 20:30, în semifinala supershow-ului X Factor, la Antena 1.