Biografie LUCIAN APOSTOL presedintele Consiliului de Administratie al Grupului de Firme Kosarom

Scurta biografie Lucian Apostol milionarul din Iasi batut cu ranga de niste indivizi necunoscuti.

Lucian Apostol (35 de ani) si familia sa sunt printre cei mai bogati oameni din orasul Iasi.

Averea lui Lucian Apostol a fost estimata de Revista Forbes la 17 milioane de euro.

Grupul de firme Kosarom al carui  presedinte a Consiliului de Administratie este milionarul Lucian Apostol se ocupa cu prelucrarea carnii.

Kosarom a fost fondat de tatal lui Lucian Apostol, Neculai.

Neculai Apostol a fost si prefect al Iasului în perioada 2004-2008, fiind unul dintre cei mai influenti oameni din Iasi.
lucian apostol biografie de milionar blog vedete

Pe scurt, povestea Grupul de firme Kosarom poate fi astfel rezumata: in 1992, Neculai Apostol a cumparat actiuni la intreprindera pe care o conducea inca dinainte de 1989.

Au urmat alte achizitii strategice, dar si investitii de ordinul zecilor de milioane de euro din fonduri proprii, imprumuturi si fonduri UE nerambursabile.

In anul 2008, de cand i s-a terminat mandatul de senator, Neculai Apostol s-a alaturat fiilor sai la conducerea Kosarom.

Grupul Kosarom include patru firme ce au raportat pentru 2009 o cifra de afaceri de 55 milioane de euro.

Numai in ultimii trei ani, familia a investit in afacere aproape 40 de milioane de euro.

Insa se pare ca banii nu te pot apara mereu.

In urma cu putin timp Lucian Apostol, presedintele lantului de magazine Kosarom, a fost agresat în curtea vilei sale din municipiul Pascani.

Lucian tocmai venise de la cumparaturi si în momentul în care a coborât din masina pentru a-si cara bunurile a fost acostat de doi barbati necunoscuti.

Agresorii milionarului Lucian Apostol veau cagule pe fata, unul dintre ei fiind înarmat cu un pistol iar al doilea având asupra sa o bâta. Indivizii mai aveau si câte doua rangi metalice cu care l-ar fi lovit violent pe Apostol.

Acesta a fost ulterior transportat la spital unde a primit îngrijiri medicale.

Iubita (de origine din Republica Moldova) omului de afaceri Lucian Apostol se afla si ea în zona si în momentul în care a sarit în apararea victimei ar fi fost si ea lovita în zona abdomenului de catre agresori.

Dar sa revenim la CV-ul lui Lucian Apostol

Lucian Apostol s-a nascut la data de 06.04.1978 .

A urmat studii de specialitate în cadrul Universitatii de stiinte Agricole si Medicina Veterinara, Iasi.

În 2003 devine inginer diplomat in zootehnie ca mai apoi sa sustina lucrarea de doctorat în cadrul aceleasi Universitati.

Ca presedinte a Grupului de Firme Kosarom, coordoneaza activitati de management în fiecare companie din grup, fiind astfel implicat, atât în strategiile de dezvoltare cât mai ales în elaborarea tuturor programelor prin care companiile isi propun realizarea obiectivelor.

Din anul 2002 si pâna în prezent Lucian Apostol a dobandit diverse competente si aptitudini tehnice, dovedindu-se a fi un bun specialist în nutritie si genetica aviara.

Printre specializarile pe care le-a urmat de-a lungul timpului:
1. Curs de nutritie aviara ASA SHARM EL – SHEIKH
2. Curs de genetica porcina Billund – Danemarca
3. Cursul de nutritie aviara E.A.U. Dubai.