BIOGRAFIE GABRIEL COVESEANU, COVE CARE ITI DA REZULTATELE BINGO ROMANIA KANAL D

Gabriel Coveseanu Biografia pe scurt a prezentatorului Bingo Romania de la Kanal D

Nume complet: Gabriel Coveseanu

Data nasterii Cove: 04 septembrie 1974

Locul nasterii: Bucuresti, Romania

Profesie: prezentator TV, actor la teatrul “Ion Creanga”

Zodie: Fecioara

Studii: Academia de Teatru si Film din Bucuresti, Masterat în Management la Academia de Studii Economice Bucuresti

Porecle: Cove
biografie cove kanal d blog vedete

Gabriel Coveseanu spune ca si-a dorit sa devina actor cam pe la varsta de 16 ani.

Isi aminteste ca în 1989, la Sala Radio, marii actori romani au recitat câteva poezii ale lui Eminescu. I-a placut enorm. Dar momentul care i-a ramas adanc întiparit în minte a fost acela cand maestrul Ion Caramitru a recitat “Luceafarul”.

Dupa terminarea Academiei de Teatru si Film, Cove s-a angajat la teatrul Ion Creanga. Apoi a descoperit televiziunea.

Actorul Gabriel Coveseanu a cunoscut celebritatea la începutul anilor 2000, când a fost angajat ca asistent al Andreei Marin, la celebra emisiunea "Surprize, Surprize".

Dupa ce emisiunea a fost scoasa din grila, Cove s-a mutat la postul Kanal D, unde lucreaza si în prezent.

La Kanal D,  Gabriel Covesenu a prezentat emisiuni ca: “Accepti sau nu”, “Magic Taxi” , “Fata lui tata”, „Mireasa 90-60-90" , "Jumatatea mea stie"  si in curand "Bingo Romania".

Gabriel Coveseanu a divortat de fiica lui Carmen Movileanu in iunie 2010, dar prezentatorul  de la Kanal D, nu a stat mult pe ganduri si si-a refacut viata. Motivele divortului dintre Gabriel Coveseanu si Maria Movileanu au fost învaluite în mister. Cei doi au impreuna un baiat, Matei.

Actorul Gabriel Coveseanu s-a casatorit in octombrie 2013 la starea civila, cu aleasa inimii lui, Florentina Ene. Inainte de a se casatori ei, Cove si Florentina au format un cuplu timp de trei ani, dupa ce prezentatorul Kanal D a divortat. Cove si  sotia sa Florentina, s-au cunoscut la o petrecere de la Palatul Mogosoaia, iar in acel loc a avut loc recent si cererea in casatorie.

Revenind la biografia profesionala  a lui Cove, iata ca alaturi de Niculia Stoian va prezenta la KANAL D emisiunea concurs, "Bingo Romania".
wiki florentina ene sotie gabriel coveseanu cove

Din 8 decembrie, in fiecare duminica de la ora 15:00 luati-va cartoanele de Bingo si fiti alaturi de Gabriel Coveseanu si Niculina Stoican.

Niculina si Cove vor avea doua ajutoare de nadejde: Andrei Coman si Ana-Maria Barnoschi.

Cei doi se vor ocupa de bunul mers al jocurilor, dar si de distractia din platou, presarand jocul de bingo cu scenete si momente comice.