Biografie Brighi, Brigitta Balog artista care iti spune in versuri TE-AM IUBIT

Brigitta Balog a inceput sa cante la varsta de 9 ani, urmand cursurile de  la Palatul Copiilor – Oradea.

Primul festival la care a participat Brighi a fost Ghiocelul de Argint, care s-a desfasurat la inceputul anului 2003 la Arad, unde artista a obtinut o mentiune.

In toamna lui 2003, Brigitta Balog a participat la Gala Tinerelor Talente Oradea, unde a ocupat locul III, iar in anul urmator a castigat locul II.

Locul I l-a primit la Festivalul International Suflet de Stea, in vara anului 2005, la Alesd.
biografie brighi te-am iubit vedete blog
Wiki Brighi

Tot in 2005, la Oradea, Brighi a castigat trofeul Festivalului Nymphea Music. De asemenea, Brighi a participat la concursul Megastar din Ungaria.

In vara lui 2006 Brighi a obtinut locul II la Festivalul Stelutele Marii, festival organizat la Constanta. Acelasi an i-a adus locul III la Festivalul Ursuletul de Aur din Baia Mare.

Anul urmator a participat din nou la Festivalul Ursuletul de Aur din Baia Mare, unde a luat locul I.

La Festivalul de Muzica Usoara Mamaia 2008,  s-a prezentat la categoria creatie cu piesa Spune-mi daca vrei, compusa de Gabriel Baruta, obtinand premiul de popularitate.

Dupa colaborarea din Ungaria, Brighi a cantat alaturi de formatia Sistem timp de un an. Impreuna au concertat atat in tara cat si in strainatate: la Nicki Beach – Marbella  si Santiago de Compostela, in Spania,  la Festivalul Europe on water – Su Üstünde Avrupa, in Istanbul, la  “Baltic Beach Party in Liepaja”, in Letonia si la Bergen, in Norvegia.

In anul 2011, Brighi a facut un pas important in cariera si a intrat in gasca de la HaHaHa Production, casa de productie care a facut posibila colaborarea dintre artista si Snoop Dogg, lansand piesa Play me like a violin.

Pentru aceasta colaborare, Brighi a fost aleasa in urma mai multor preselectii.


Asculta Versuri Brighi - Te-am Iubit
Muzica: Serban Ionut Cazan, Sergiu Costel Istrati, Andrei Tiberiu Maria, Alexandru Ionut Velea

Versuri: Andrei Tiberiu Maria, Alexandru Ionut Velea

Videoclipul piesei Te-am iubit, o coproductie HaHaHa Production si CAT Music, prezinta o frumoasa poveste de dragoste, care incepe in copilarie, cand cei doi protagonisti traiesc primii fiori ai iubirii, continua in tinerete si se desfasoara la fel de romantic si cu aceeasi profunzime si in vremea batranetii, cand cei doi parteneri isi retraiesc cu bucurie dragostea de-o viata.

Frumoasa si talentata Brighi este cea care da glas povestii de dragoste, aparitiile ei fiind extrem de emotionante, mai ales ca artista este totodata si liantul celor trei etape ale relatiei, asa cum sunt ele ilustrate in videoclipul piesei Te-am iubit.