BIOGRAFIE ALEX Mataev posibil CASTIGATOR X Factor - FOTO

Lupta mare in finala X FACTOR Romania intre Alex Mataev, Florin Ristei, Bogdan Bratis si Madalina Lefter.

Despre biografia Madalinei Lefter am scris. Acum a venit timpul sa spicuim din biografia lui Alex Mataev, un alt finalist talentat de la X Factor.

Alex Mataev are 22 de ani si s-a nascut in orasul Balti din Republica Moldova.

Alex Mataev este un produs al Fabricii de Staruri, emisiune de la talente prezentata de Andrei Gheorghe, Nicu Alifantins si  Natalie Toma
biografia alex mataev x factor antena 1

La vârsta de 3 ani Alex a cazut de la geam, de la etajul 3.

Spune ca a ramas in viata printr-o minune. S-a ales aatunci doar cu mana rupta si cateva zgaraieturi, si cu amintirea teribilului accident.

In adolescenta deseori i se spunea "Malai" (pustiu, in variant romaneasca). Cei mai multi, prietenii, îi ziceau pur si simplu Mataev.

Mataev a compus prima piesa cand avea 10 ani. In versuri se vorbeste despre stele care urmaresc oameni.

La 18 ani Alex si-a luat viata in piept si a plecat sa faca muzica la Moscova.

Din dorinta de a canta bine, de multe ori isi forta coardele vocale inutil, iar, impreuna cu tehnicile vocale gresite ajunsese sa scuipe sange dupa fiecare cantare.

Doi ani mai tarziu a parasit capitala Rusiei pentru Kiev.

S-a confruntat cu multe promisiuni desarte, si spune  ca unul dintre cei mai buni prieteni l-a tradat. Ambele experiente au fost dure, dar l-au facut mai puternic si l-au adus mai aproape de casa.

Romania este a treia incercare. Cu noroc, spera Alex Mataev.

Are si talente de designer vestimentar. Pana la 16 ani Alex si-a croit singur hainele.

Acum sora lui, Yulia Mataev, studiaza la un colegiu de design vestimentar. In viitorul apropiat se gandeste sa introduca Brandul de haine "Mataev".


Delia a spus despre Alex Mataev ca e multifunctional. Are acelasi stil de “bad boy”, jeansi cu turul lasat si un tricou ce-i vine exact asa cum trebuie.

De freza nu mai vorbim, este el si atat.

Sa speram ca in finala X Factor de duminica, moldoveanul Alex Mataev va da tot ceea ce este mai bun in el si va castiga X FACTOR 2013.