Biografia balerinei ANASTASIA VOLOCIKOVA, gratie, viata cu iz de scandal si personalitate de activista

La varsta de 37 de ani ANASTASIA VOLOCIKOVA este o aparitie cautata de media din RUSIA.

ANASTASIA este o femeie superba dorita de barbati. Este balerina, actrita si activista . O biografie interesanta pigmentata cu scandaluri mediatice, o vedeta destul de controversata. Ai fi zis ca viata unei balerine este linistita dar ANASTASIA este exceptia.

Frumoasa blonda s-a nascut la SANKT PETERSBURG la 20 ianuarie 1976. Se mandreste cu originile cercheze.
biografie ANASTASIA VOLOCIKOVA blog vedete
Wiki Anastasia Volochkova

In 2011 ANASTASIA Volochkova a fost in centrul unui scandal in MOSCOVA. O serie de fotografii cu frumoasa balerina dezgolita de secrete. Presa intrnationala  a consemnat  scandalul.

MAMA ANASTASIEI este ghid turistic iar tatal  este fost campion de tenis de camp si antrenor.

ANASTASIA a fost casatorita dar s-a despartit. Micuta ARIADNA nascuta in 2005 ii imbogateste si ii insufleteste viata. Iar de admiratori nu a dus lipsa niciand.

ANASTASIA Volochkova avea doar 5 ani cand si-a insotit mama la primul spectacol de balet. Si desi mama s-a aratat neincrezatoare fetita i-a spus raspicat ca ea va deveni o balerina faimoasa. Spectacolul se numea SPARGATORUL DE NUCI si peste ani ANASTASIA isi va tine promisiunea . Va aparea in acest minunat spectacol si in multe altele si ii va cuceri pe toti.

Asta in ciuda faptului ca la prima vedere copila blonda nu prea avea datele necesare  de-a deveni balerina.
Dar ceea ce avea tinea loc de orice atribut fuzic. O dorinta imensa de a invata si un corp frumos.

A luat lectii de balet in particular cu profesoara NATALIA DUDINSKAYA . Si-a continuat studiile mai apoi la VOGANOVA BALLET ACADEMY. Pentru prima oara in istoria prestigioasei insttitutii o balerina era in acelasi timp studenta dar si prim balerina. E de prisos sa adaugam ca era vorba de ANASTASIA VOLOCOKOVA.
ANASTASIA VOLOCIKOVA WIKI

ANASTASIA VOLOCIKOVA si-a facut debutul in LACUL LEBEDELOR in 1993 la TEATRUL MARIINSKI. In 1994 isi lua diploma cu magna cum laudae. Dupa absolvire devenea prim solista cu acte in regula.

De aici incepe ANASTASIA sa isi croiasca drumul cu victorii. In 1996 castiga primul loc la cea de-a doua editie a unei competitii in KIEV la LIFAR INTERNATIONAL BALLET COMPANY.

In perioada cat a fost solista TEATRULUI MARIINSKI intre 1994-1998 ANASTASIA avea sa apara in cele mai frumoase spectacole de balet.: DON QUIXOTE, GISELLE, LA BAYADERE, LE CORSAIRE, RAYMONDA, SCHEHERAZADE, THE FIREBIRD, SPARGATORUL DE NUCI, THE FOUNTAIN OF BAKHCHISARAI.

Au urmat turnee internationale pe tot globul din MAREA BRITANIE, FRANTA, ITALIA, GRECIA, AUSTRIA, GERMANIA, AUSTRIA, DANEMARCA, NORVEGIA, BAHRAIN, COREEA DE SUD, CANADA, JAPONIA si STATELE UNITE.

ANASTASIA va debuta si la METROPOLITAN OPERA HOUSE. Va schimba teatrul si va deveni solista la TEATRUL BOLSHOI din MOSCOVA. Alte spectacole urmate de aplauze si recunoastere. Si pentru ca ambitia nu i-a lipsit ANASTASIA va performa si la KENNEDY CENTER in WASHINGTON DC.

TEATRUL BOLSHOI decide sa o concedieze pe ANASTASIA in urma unor neintelegeri si certuri ce devin din ce in ce mai dese. Din 2004 ANASTASIA nu a mai aparut  in spectacole de balet. I s-a reprosat ca  devenise prea plina de ea si in plus aparusera si cateva kilograme in plus.
Poze ANASTASIA VOLOCIKOVA rusoaice rele

ANASTASIA a privit concedierea ca pe o oportunitate de a incepe un nou drum. Avea doua optiuni sa se indeparteze de balet marea ei pasiune sau sa stea dreapta in fata publicului si sa devina stapana propriului destin.

ANASTASIA va fi distribuita in filme . Probeaza calitatile artistice si prin voce. Chiar de CRACIUN ANASTASIA isi va lansa un nou videoclip numit "DINCOLO".

ANASTASIA VOLOCIKOVA balerina, actrita, cantareata si personaj monden. Controversata, admirata isi traieste viata cu bucurie. Calatoreste si adora sa isi petreaca timpul cu fetita sa.
Imagini rusoaice rele ANASTASIA Volochkova

Iar presa o urmareste pretutindeni. Blonda rusoaica a fost una dintre sustinatoarele trupei PUSSY RIOT ce se afla in inchisoare.

ANASTASIA VOLOCIKOVA o femeie care nu poate trece neobservata. Frumoasa, eleganta vesela si nonconformista.
MAI POTI CITI