BILETE REVELION GRATUIT IN SECTORUL 3 INSCRIERI PARTICIPANTI REVELIONUL SOLIDARITATII 2014

Primaria Sectorului 3 organizeaza, gratuit, petrecerea de Revelion 2014 pentru bucuresteni.  

Participantii Revelionul Solidaritatii 2014 Bucuresti, o mare enigma.

Dar... si aici este un mare "dar".

Lista celor ce pot participa la petrecerea gratuita de Revelion din Sectorul 3 nu a fost înca facuta, sustine administratia locala.

Revelion gratuit, revelionul solidaritatii 2014 in Sectorul 3, dar sa stim si noi cine sunt participantii la Revelionul gratuit din Sectorul 3.
revelion gratuit bucuresti sectorul 3 participanti

Acesta a fost si motivul din care unii consilieri locali ai Sectorului 3 din Bucuresti au cerut explicatii primarului Robert Negoita.

Se stie ca la Revelionul lui Negoita pot participa pana la 2.000 de persoane.

Revelion GRATUIT, în Bucuresti care va avea loc în Sala Apollo, situata în Bd. Energeticienilor nr.5, în ziua de 31 decembrie 2013, în intervalul orar 21.00-03.00.

Reprezentantii Primariei Sectorului 3 sustin ca, cel putin teoretic la revelion se poate înscrie orice persoana din Sectorul 3.

Nu s-a facut nicio o lista restrictiva a celor care vor participa gratuit la Revelionul Solidaritatii Sector 3.

Aceeasi reprezentanti spun ca nu pot impune cuiva sa participe la evenimentele organizate de Primaria Sector 3. Deci nici la Revelionul gratuit, Revelionul Solidaritatii 2014.

Primaria Sectorului 3 o sa faca o lista în functie de cererile oamenilor si le va trimite invitatii la "Revelionul lui Negoita". 

Ideea a fost sa participe diferite categorii de cetateni, persoane care nu au posibilitatea financiara de a petrece Revelionul, evenimentul fiind totodata o continuare a Revelionului din parc (n.r. - Revelionul organizat pâna acum în Parcul Al.I. Cuza).

De organizarea Revelionului Solidaritatii 2014 se va ocupa atât Primaria Sectorului 3 cat si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.
MAI POTI CITI