Asculta VERSURI Mandinga and Ahmed Chawki feat. Pitbull - Habibi I Love You

“Habibi I love you” este primul single international al cantaretului marocan Ahmed Chawki, piesa fiind produsa de RedOne.

"Am fost super incantati de aceasta colaborare si de faptul ca RedOne impreuna cu Ahmed si Pitbull s-au gandit la noi. Piesa Habibi I Love You suna foarte bine iar acum cateva zile am filmat si un videoclip”, a povestit Elena Ionescu, solista trupei Mandinga.

Sunt foarte incantat sa colaborez cu o trupa atat de talentata. Mandinga este alegerea perfecta pentru acest duet”, a declarat artistul marocan Ahmed Chawki.
VERSURI Mandinga Ahmed Chawki feat Pitbull Habibi I Love You

Despre Ahmed Chawki putem spune ca artistul marocan a crescut intr-o familie de muzicieni si inca din copilarie a inceput sa-si cultive pasiunea pentru muzica si pentru traditiile si specificul tarii sale.

Ahmed Chawki si-a inceput cariera facand parte dintr-o trupa, iar talentul si ascensiunea sa rapida nu au trecut neobservate de catre celebra casa de productie RedOne, cu care s-a intalnit prima oara in 2011, atunci cand i-a fost propus sa cante in varianta araba a piesei “We are the world”.

 Ahmed Chawki a fost primul artist marocan produs de catre RedOne.


Asculta Versuri Ahmed Chawki feat. Pitbull & Magdinga - Habibi I love you (Romanian version)

Muzica: Ahmed Chawki, Mohamed Merdi, Rashid Aziz, RedOne, Armando Perez, Adil Khayat

Versuri: Ahmed Chawki, Mohamed Merdi, Rashid Aziz, RedOne, Armando Perez, Adil Khayat, Mihalache Stefan (Connect-R)
MAI POTI CITI