Annemarie Alina Calota Biografia frumoasei secretare a primarului Nicolae Robu FOTO

Scurta biografie Annemarie Alina Calota o frumoasa timisoreanca, a carei prezenta in Primaria Timisoara deranjeaza pe multi, dovada si "interesul" de care se bucura in presa.

Annemarie Alina Calota a castigat postul de secretara la Primaria Timisoara dupa ce fosta ocupanta a postului, cea despre care rivalii politici ai primarului spuneau ca de fapt ea conduce orasul, a fost înainta în grad si a devenit sefa de cabinet.

Fosta ocupanta a postului Sanda Grebla, o tanara liberala de doar 25 de ani, este persoana despre care se spun ca primarul Nicolae Robu are mare încredere.

Iar acum Annemarie Alina Calota  lucreaza pe postul ocupat de misterioasa Sanda Grebla.
Biografia Annemarie Alina Calota Blog Vedete

Annemarie Alina Calota s-a remarcat drept o mare activista a PNL – filiala Timis, loc din care a fost propulsata si ca mana dreapta a primarului Nicolae Robu.

Frumoasa tanara a participat la o serie de concursuri de miss si nu se rusineaza sa recunoasca faptul ca îi place sa fie pozata.

Dovada, sunt numeroasele shooting-uri foto la care a participat si multe alte imagini postate pe contul ei de Facebook.
wiki sexy secretara Annemarie Alina Calota

Annemarie Alina Calota este prietena consilierului judetean si Sef al tineretului liberal, Liviu Cocean, lucru dovedit si de fotografiile celor doi de pe Facebook. 

Presedintele Tineretului National Liberal Timis, consilierul judetean Liviu Cocean, a fost numit coordonator al Departamentului TNL Diaspora, functie care îi confera de drept pozitia de membru în Biroul Politic National al TNL.

Faptul ca esti tanara si frumoasa a ajuns sa fie o "problema existentiala" in politica si administratia locala din Romania?
MAI POTI CITI