ANGELA GONTA Biografia sotiei lui Vlad Filat fosta prezentatoare a Stirilor PRO TV Chisinau

Angela Gonta si Vlad Filat o poveste de dragoste cu happy end.

Prezentatoarea in varsta de 35 de ani, Angela Gonta a anuntat, în cadrul jurnalului PRO TV Chisinau, de la ora 20.00, ca în curând se va casatori cu politicianul Vlad Filat.

Pentru a evita eventualele conflicte de interese, a decis sa renunte la functia de prezentatoare. „Este decizia mea personala", a spus in direct pe post Angela Gonta.

Scurta biografie Angela Gonta aceasta Andreea Esca de peste Prut

Data de nastere - 16 August 1978
biografie ANGELA GONTA Vlad Filat
WIKI Angela Gonta sotie Vlad Filat
Functia - reporter, prezentator stiri PRO TV
Data, locul nasterii:  16 august 1978 sat Bardar, raionul Ialoveni
Profesia:  jurnalista
Semn zodiacal:  Leu

Angela Gonta declara intr-un interviu ca oboseste si  se enerveaza practic de fiecare data când merge la cumparaturi.In primul rând, îsi gaseste foarte greu marimea potrivita, în al doilea rand pierde foarte mult timp pâna îsi alege ceva pe gustul ei.

Dar.... atunci cand merge peste hotare  nu rateaza ocazia sa faca cumparaturi. Pentru ca e mult mai simplu, si pentru ca ai de unde alege.
 Un neajuns pentru ANGELA,sefii nu i-au permis  sa isi schimbe tunsoarea. Nu dadea bine pe post si in plus  stilista pierdea multa vreme pana sa i-l aranjeze.

A vrut sa isi schimbe culoarea parului, dar nici asta nu i s-a permis.

Asa ca acum dupa despartirea de PRO TV, Angela Gonta viitoarea sotie a lui Vlad Filat, va putea sa isi vopseasca parul in ce culori va dori si sa il lase sa creasca atat de lung cat va dori..

Angela Gonta  spunea relaxata ca ii plac barbatii destepti si cu bun-simt, cei care gandesc matur si sunt entuziasti. Ca ii plac barbatii puternici, dar nu pentru a fi protejata, alintata sau pentru ca nu este in stare sa aiba grija de ea, ci pentru ca asa si-a dorit dintotdeauna.

Si se pare ca Vlad Filat este acel barbat matur destept si cu bun-simt pe care Angela l-a asteptat mereu.


Premierul Vlad Filat a divortat de prima sotie, Sanda, în vara anului 2012. 

Divortul dintre Vlad Filat si Sanda a venit dupa mai multe zvonuri ca liderul PLDM ar avea o relatie cu prezentatoarea Angela Gonta.

Vlad Filat a declarat ca vrea discretie dupa divort.

Insa, in urma cu câteva luni, fosta sa sotie, Sanda Filat declara într-un interviu pentru portalul The Woman ca nu-i plac oamenii falsi.  Si asa a risipit discretia ceruta de Vlad Filat.
MAI POTI CITI