Mesaje de Mos Nicolae - Urari de Sf Nicolae pentru cei dragi cu ghetutele facute

Noi mesaje de Mos Nicolae - Urari de Sf Nicolae fara nuielusa pentru cei dragi

Din cei 817.066 de romani a caror onomastica este legata de sarbatoarea Sfantului Nicolae, 534.639 sunt barbati, iar 282.427 sunt femei.

Alege sa trimiti prietenilor tai un mesaj de Mos Nicolae cu un text plin de bucurie si astfel vei imparti din bucuria sarbatorilor de iarna cu cei pe care ii ai dragi.

1. De Sfantul Nicolae va doresc sa aveti parte de cizmulete pline de cadouri si cu lipici la fericire.
urari ghetuta lui mos nicolae

2. Sper ca sarbatoarea Sfintului Nicolae sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si mai ales… multa dragoste!

3. Mos Nicolae aduce cadouri tuturor,eu nu am nevoie de cadou, caci te am pe tine si am totul!

4. Azi e ziua ta, Sfantul Nicolae a venit. La multi ani si Fie ca Domnul sa-ti lumineze calea si sa-ti fie numai bine in viata. Sper ca de ziua ta vei fi foarte fericita si iti urez iubire pentru totdeauna.

5. Fie ca celor care nu ati fost cuminti sa aveti norocul ca Mos Nicolae sa va umple ghetutele cu nuieluse … dar din ciocolata.

6. Sper ca Mosul va fi darnic cu tine anul acesta si iti va aduce... perechea dorita. Sa fii iubita.

7. In ultimii ani, Mosul a venit la mine cu... dragoste si speranta. El stie ca nu sufar daca nu vine incarcat cu daruri pentru cizmulitele mele. Sunt norocoasa doar sa stiu ca el exista si ca ii face pe apropiatii mei fericiti. Tu esti unul dintre ei? L-am trimis aseara pe Mos la tine, sa-ti sufle in ureche fericirea...

8. Vine Mos Nicolae! Spala repede ghetele! Sa faci loc nuieluselor pe care le vei primi!

9. Fie ca Mos-Nicolae sa va aduca tot ce va doriti, multe bunatati, dar, mai presus de toate, multa santate, iubire si intelepciune! si... daca il vedeti aduceti-i aminte sa treaca si pe la mine!
MAI POTI CITI