Biografie Stefan Stroe Kanal D, "Justitiarul" , "Judecatorul", jurnalistul care a aflat unde este ascunsa averea lui Nicolae Ceausescu

Despre biografia lui Stefan Stroe sunt multe lucruri de spus dar putine date concrete, jurnalistul Stefan Stroe, numit uneori: justitiarul, judecatorul.

Stefan Stroe are o sotie, o fata (Ioana) si doi prieteni despre care spune ca nu l-au tradat niciodata: un topor si o pusca.

Ca si jurnalist de investigatii, Stefan Stroe spune ca in fiecare zi pleaca cu moartea in suflet, isi pupa fetita ca si cum ar fi ultima oara, si isi spune: azi e o zi buna pentru a muri.

Poate este o declaratie exagerata, poate nu.
biografie stefan stroe jurnalist kanal d

Drept este ca anchetele jurnalistice a lui Stroe ating de fiecare data subiecte foarte delicate.

Stefan Stroe a devenit cunoscut in urma anchetelor realizate si prezentate in emisunea "Judecatorul" difuzata de "defunctul" OTV.

Acum Stefan Stroe este unul dintre juranlistii speciali de la Kanal D.

Stefan Stroe va vei luni  la WOWbiz pentru a prezenta o stire care va uimi Romania. 

Si nu este vorba de Elodia.

Stefan Stroe a descoperit unde este ascunsa averea lui Nicolae Ceausescu si care este cu exact suma "uitata" intr-o banca din Canada.

"Banii se afla in Canada. Banca se numeste Royal Bank. Suma este fabuloasa. Este vorba despre o suta de miliarde de euro. Multe oficialitati au stiu de acest cont. O sa aduc dovezi. Am certitudinea ca acest cont este activ", a spus "judecatorul" Stefan Stroe.

Omul Stefan Stroe spune ca a inceput sa creada in Dumnezeu abia la virsta de 21 de ani, cind a fost impuscat in Africa: “Trei zile a stat cu glontul in mina si a carat in brate, 12 kilometri, mergind pe jos, un camarad mort

Printre realizarile jurnalistice ale lui Stefan Stroe care pot fi mentionate la loc de cinste in CV-ul sau, este realizare o emisiune cu seful mafiei rusesti, Mihailov Serghei. Stefan Stroe un jurnalist "incomod" care reuseste sa surprinda.

Asadar, daca mai stiti cumva, cine a fost Nicolae Ceausescu, nu ratati emisiunea WOWbiz de luni, si poate veti afla unde sunt banii fostului dictator.
MAI POTI CITI