Biografie Radu Petru Pricop "iubitul" avocat de 35 de ani a Ioanei Basescu

CANCAN publica cateva poze cu Ioana Basescu (fiica cea mare a Presedintelui Traian Basescu) si cu "iubitul" ei, Radu Petru Pricop.

Iata deci ocazia de a scrie despre biografia lui Radu Petru Pricop (varsta 35 de ani), o biografie normala dar care va fi luata la puricat de unii.

Radu Pricop este avocat definitiv asociat la SCA Pricop&Banu. 

SCA Pricop&Banu este o societate de avocatura fondata de avocatii Octavian Gabriel Banu, Radu Petru Pricop, Stelian Bizdrigheanu si Iuliana Paun.

Printre personalitatile reprezentate in instanta de aceasta casa de avocatura se numara si fiica cea mica a presedintelui Romaniei, Elena Basescu, in procesele pe care aceasta le-a intentat, in urma cu trei ani, publicatilor Cancan si Tricolorul.
Biografia Radu Petru Pricop Ioana Basescu

SCP PRICOP si BANU are sediul in Bd. Lascar Catargiu, Nr. 12, Et. P, Sector 1, Bucuresti, si functiuneaza in cadrul Baroului Bucuresti

Ioana Basescu si avocatul Radu Petru Pricop se cunosc de mai bine de cinci ani, adica inca de pe vremea cand el o reprezenta pe Elena Basescu in cateva procese. Pe atunci insa, ambii erau implicati in alte relatii.

Pe vremea aceea însa, ea avea o relatie cu Giovanni, iar  Radu Petru Pricop cu o tanara avocata.

Insa viata ascunde multe surprize, si iata ca cei doi formeaza acum, se pare, un cuplu frumos.

Si totul tinde sa fie ceva serios pentru cei doi, mai ales ca ziarul CANCAN scrie ca din septembrie 2013, ei locuiesc impreuna, semn ca relatia lor este cat se poate de solida.

Cu siguranta o parte a presei va incepe o vanatoare de vrajitoare.

Faptul ca Ioana este fata lui Traian Basescu va face ca viata, cv-ul, activitatea profesionala si personala a avocatului Radu Petru Pricop sa fie rascolita in cautarea senzationalului, chiar si acolo unde nu e.

In ciuda faptului ca dincolo de conotatiile politice posibile, este vorba de viata unor persoane private.

Insa goana dupa stiri de cancan, stiri de tip soc si groaza, este de nepotolit.